Manuela Brunović na svojem je Facebooku napisala kako su njezinoj sestri Bernardi blokirali broj za glasanje na Dori i stavili je na "crnu listu".

Galerija


Bura oko ovogodišnje Dore se ne stišava, a nakon što je Nina Kraljić optužila organizatore da je natjecanje bilo namješteno i da su blokirali broj na koji se moglo glasati za nju, s istim optužbama istupila je i obitelj Bernarde Brunović.

Vezani članci Albina Reakcije na Albinin spektakularni nastup pristižu sa svih strana, pogledajte što joj sve pišu na društvenim mrežama! Albina Grčić Albina se oglasila nekoliko sati prije polufinala Eurosonga, a evo kakve joj poruke stižu čak iz Velike Britanije, Njemačke i zemlje domaćina!

"Hvala svima na tolikim porukama i pozivima... Emiliji Kokić, Jacquesu Houdeku, Nini Kraljić, Tonyju Cetinskom i svima koji nam se javljate. Znali smo... GđaTolj nam je prije tjedan dana rekla da smo na crnoj listi i da naš izlet u Opatiju bude izlet, koji je nama donio jako puno plodova i na tome smo Bogu zahvalni", započela je svoj status na Facebooku Bernardina sestra Manuela.

"Sretni smo i ponosni! Imamo projekte za dalje, ali ovoliko poziva od tako važnih ljudi iz glazbene industrije nismo očekivali. Bili smo blokirani, morali smo biti, kao i mnogi. Mi posebno jer smo na "crnoj listi " Uršule Tolj, iako ona nama nije. Ako ste pročitali status Nine Kraljić - sve je rečeno", poručila je.

❤️DORA 2021❤️ Hvala SVIMA na tolikim porukama i pozivima...Emilija Kokić, Jacques Houdek, Nina Kraljić, Toni...

Objavljuje Manuela ToblerPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Bernarda je nastup na Eurosongu pokušala izboriti pjesmom "Colors", a kako tvrdi njezina sestra, od publike nije mogla primati bodove jer je broj na koji su za nju mogli glasati bio blokiran. O nepravdi se na društvenim mrežama oglasila i njezina majka Ružica.

"Hvala svima koji su htjeli glasati za Bernardu, a nisu mogli jer su joj po naredbi namjerno blokirali broj! Hvala i vama koji ste se smilovali i bar ste 21 glas odlučili propustiti, i to je nešto, ali je li vam savjest čista?" napisala je Bernardina majka.

Podsjetimo, pobjednica ovogodišnje Dore je Splićanka Albina Grčić, koja je s pjesmom "Tick-Tock" osvojila uvjerljivo najviše glasova publike i stručnih žirija, dok je Nina Kraljić s pjesmom "Rijeka" završila na drugom mjestu. Nakon brojnih istupa na društvenim mrežama o nepravdi koja joj je nanesena, Nina je izbrisala svoje profile, a ovo joj je bila posljednja objava:

"Dragi ljudi, ja ostajem dosljedna sebi, sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da mi je Bernarda, Mia i Toma pogotovo scenski i pjevački bio bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo. Pomirite se s time kako se ja bez beda mirim s tim da samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskoj probi puštala pjesma Tick-Tock na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja, što stvarno govori o poštovanju organizatora, i to četiri dana prije proglašenja i da bi nasumično izvlačenje rednog broja nastupa bila osnovna korektnost jer je prozirno previše, u novinama u bullyingu i posvuda u hejterskim komentarima", napisala je Nina prije nego što je deaktivirala svoje račune.

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

Slavnu ljepoticu paparazzi ulovili bez trunke šminke, nevjerojatno je kako izgleda u 55. godini!