Manuela Brunović na svojem je Facebooku napisala kako su njezinoj sestri Bernardi blokirali broj za glasanje na Dori i stavili je na "crnu listu".

Galerija


Bura oko ovogodišnje Dore se ne stišava, a nakon što je Nina Kraljić optužila organizatore da je natjecanje bilo namješteno i da su blokirali broj na koji se moglo glasati za nju, s istim optužbama istupila je i obitelj Bernarde Brunović.

Vezani članci Nina Kraljić - 1 Nina Kraljić dobila novčanu donaciju od Bandića koju je sama tražila: Iz Grada Zagreba objasnili da je to unikatni etnoprojekt Nina Kraljić - 7 Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

"Hvala svima na tolikim porukama i pozivima... Emiliji Kokić, Jacquesu Houdeku, Nini Kraljić, Tonyju Cetinskom i svima koji nam se javljate. Znali smo... GđaTolj nam je prije tjedan dana rekla da smo na crnoj listi i da naš izlet u Opatiju bude izlet, koji je nama donio jako puno plodova i na tome smo Bogu zahvalni", započela je svoj status na Facebooku Bernardina sestra Manuela.

"Sretni smo i ponosni! Imamo projekte za dalje, ali ovoliko poziva od tako važnih ljudi iz glazbene industrije nismo očekivali. Bili smo blokirani, morali smo biti, kao i mnogi. Mi posebno jer smo na "crnoj listi " Uršule Tolj, iako ona nama nije. Ako ste pročitali status Nine Kraljić - sve je rečeno", poručila je.

❤️DORA 2021❤️ Hvala SVIMA na tolikim porukama i pozivima...Emilija Kokić, Jacques Houdek, Nina Kraljić, Toni...

Objavljuje Manuela ToblerPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Bernarda je nastup na Eurosongu pokušala izboriti pjesmom "Colors", a kako tvrdi njezina sestra, od publike nije mogla primati bodove jer je broj na koji su za nju mogli glasati bio blokiran. O nepravdi se na društvenim mrežama oglasila i njezina majka Ružica.

"Hvala svima koji su htjeli glasati za Bernardu, a nisu mogli jer su joj po naredbi namjerno blokirali broj! Hvala i vama koji ste se smilovali i bar ste 21 glas odlučili propustiti, i to je nešto, ali je li vam savjest čista?" napisala je Bernardina majka.

Podsjetimo, pobjednica ovogodišnje Dore je Splićanka Albina Grčić, koja je s pjesmom "Tick-Tock" osvojila uvjerljivo najviše glasova publike i stručnih žirija, dok je Nina Kraljić s pjesmom "Rijeka" završila na drugom mjestu. Nakon brojnih istupa na društvenim mrežama o nepravdi koja joj je nanesena, Nina je izbrisala svoje profile, a ovo joj je bila posljednja objava:

"Dragi ljudi, ja ostajem dosljedna sebi, sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da mi je Bernarda, Mia i Toma pogotovo scenski i pjevački bio bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo. Pomirite se s time kako se ja bez beda mirim s tim da samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskoj probi puštala pjesma Tick-Tock na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja, što stvarno govori o poštovanju organizatora, i to četiri dana prije proglašenja i da bi nasumično izvlačenje rednog broja nastupa bila osnovna korektnost jer je prozirno previše, u novinama u bullyingu i posvuda u hejterskim komentarima", napisala je Nina prije nego što je deaktivirala svoje račune.

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

Slavnu ljepoticu paparazzi ulovili bez trunke šminke, nevjerojatno je kako izgleda u 55. godini!