Nina Kraljić je s pjesmom "Rijeka" završila na drugom mjestu na Dori, a na društvenim mrežama je poručila svojim obožavateljima da se ne brinu "jer se sve znalo".

Galerija


Nina Kraljić na Dori je u subotu navečer nastupila s pjesmom "Rijeka", koja je završila na drugom mjestu. Nakon što je pobjedu odnijela Albina s pjesmom "Tick-Tock", Kraljić se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

Vezani članci Bernarda Brunović Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?" Nina Kraljić - 7 Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

"Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvat za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i jel istina da si slušala u vlastite in ear slušalice pjesmu tick tock, a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi prvih 15 minuta?", napisala je na Facebooku, a poruku je ostavila i na Instagram storyju.

"Ljudi, hvala na svemu i što ste glasali za nas. Čujem da je naš broj bio nepostojeći, miks je bio vrlo zanimljiv. Sve smo znali, kad smo bili stavljeni prvi, a ždrijeb ne postoji, tako da nemojte se uzrujavati. Teže je pobijediti na Dori, nego na Eurosongu, što isto puno govori. Pratite naš projekt, bit će još ovakvih pjesama Mene je jako teško pobijediti, ako kužite na što mislim. Šaljem vam veliku pusu", poručila je Nina, koja je prije 2016. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "Lighthouse".

Od nepoznate djevojke do pozornice Eurosonga: Tko je Albina, pobjednica ovogodišnje Dore?

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa