vraća se na ekrane

Serija koja je rušila rekorde gledanosti vinula ga je među zvijezde, a unatoč ulozi negativca uspio je zadržati status najpoželjnijeg Hrvata!

Filip Juričić Filip Juričić Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Larin izbor Filip Juričić Larin izbor Larin izbor Filip Juričić +0 Filip Juričić Galerija

Uloga negativca Dinka Bilića u hit-seriji "Larin izbor" glumca Filipa Juričića vinula je među zvijezde, a sada se vraća na ekrane u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu".

Serija "Larin izbor" svojevremeno je rušila rekorde gledanosti te postala jedna od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije.

Odlična glumačka ekipa te ljepote Jadrana koje su u njoj prikazane, omogućile su da serija zaživi izvan granica Lijepe naše, a pratila se diljem Europe i Bliskog istoka. Popularnost serije vinula je među zvijezde glumce koji su u njoj odigrali značajne uloge.

Doris Pinčić, koja je utjelovila naslovnu junakinju Laru Zlatar, to je bila prva velika naslovna uloga nakon koje je cijela Hrvatska znala za nju. Serija je proslavila i splitsku glumicu Jagodu Kumrić koju smo nakon uloge razmažene bogatašice Nikol Zlatar u "Larinom izboru", imali priliku gledati i u seriji "Drugo ime ljubavi". Uloga kapetana Ješe obilježila je karijeru Ivana Hercega, dok je njegovog zločestog polubrata Dinka Bilića maestralno odglumio Filip Juričić.

Iako je u Larinom izboru odigrao glavnog negativca, uspio je očuvati status jednog od najpoželjnijih hrvatskih glumaca koji drži još i danas. Laskavu titulu zadržao je i nakon što je, na razočaranje brojnih obožavateljica, njegovo srce osvojila medicinska sestra Nika Dogan s kojom je u sretnoj vezi od 2017. godine, a zajedno imaju i sina Lava, dok on iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima sina Jana.

A Filip se sada na ekrane vraća kao seoski frajer Đuro Janjić u humorističnoj seriji "Bogu iza nogu". Otkrio nam je kako izgleda snimanje serije u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Kako se zahuktala situacija s pandemijom koronavirusa najveći je problem uvijek bio taj neki strah kad će stati, hoćemo li uspjeti do kraja'', priznao je Juričić.

"Moja žena je oboljela od koronavirusa pa sam prvi išao u samoizolaciju, onda sam ga i sam dobio, tako da sam ja bio taj koji je napravio jedan prekid od 25 dana. Ali inače je sve bilo više-manje normalno pošto mi sve snimamo na otvorenom, a kad smo snimali scene unutra bili smo zaštićeni maskama i držali smo se svih epidemioloških pravila", dodao je te je zaključio da su uz sve strahove, imali sreće i uspješno su snimili prvu sezonu unatoč epidemiji.

Lik koji tumači je trener lokalne juniorske nogometne momčadi koji je zaljubljen u svoj nabrijani auto više nego u djevojku Ljubicu. Premda iskreno voli Ljubicu, vješto izbjegava brak s njom jer se ne želi skrasiti, ali u isto vrijeme želi uživati u svim blagodatima bračnog života, odnosno voli imati ženu kao što je Ljubica da brine o njemu. Đurinu Ljubicu utjelovit će Mirna Medaković.

Juričić nam je otkrio i koliko ima sličnosti s likom kojeg je utjelovio.

"Ja mislim da s ovim baš nemam pretjerano i volim uvijek glumiti nekog tko je drugačiji od mene, ali zapravo i nije. On je naoko priprost, seljak i ima bezobrazni stav, ali u puno epizoda se vidi da je on jedna dobra dušica, zapravo čovjek meka srca. Jedan simpatični lik s jednim karakternim pomakom od mene, a to je ono što ja uvijek volim glumiti i baš uživam u svom Đuri i u njegovim nervozama, izbačajima, ali i u njegovim strahovima, ljubavi prema svojem selu, kozi, auto i djevojki", kazao je glumac koji od početka karijere slovi kao miljenik ženske publike. Priznao nam je i što misli o tom laskavom statusu.

"Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine, ove godine sam navršio 40. Postao sam obiteljski čovjek, djeca žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", kazao je glumac no naglasio je kako želi i da ga muška publika voli pa se trudi biti što bolji u ulogama koje daje.

"Kada se karijera gradi na ljepoti, ona traje dosta kratko, a ja se koliko god mogu trudim svakom liku dat nešto novo i na neki zanimljiv način ga izbaciti van, pa se nadam da je to nešto što će mi pomoći u dugovječnosti moje karijere", dodao je.

Otkrio nam je i kakvi su mu planovi nakon završetka snimanja.

"Poslije snimanja ja idem svojoj dječici, jednog imam starijeg kojeg sam sad već upisao u srednju školu. To mi je dosta čudno i jedna velika prekretnica da ja imam odraslog sina s kojim se dosta družim. Imam i djevojčicu od mojeg žene s kojom živim i našeg malog sinčića koji nam je svima neizmjerno veselje. Roditelje, prijatelje, sport kao neki moj hobi kad stignem, to mi je ispušni ventil od posla, ali moj privatni život se bazira na obitelji" ispričao nam glumac.

Priznao je i kako ove godine baš i nije imao vremena za bavljenje sportom, ali se nada da će ga pronaći nakon snimanja i vratiti se u top formu.

"Za ovu seriju nije smetalo i da se udebljam malo pa sam si dopustio da Đuro izgleda malo raskvašeno", kazao je Filip.

Serija "Bogu iza nogu" gledateljima donosi smiješne priče izvornih seoskih likova u koje će se sigurno zaljubiti na prvi pogled. Snimljena je na otvorenim lokacijama, u malom selu okruženom prekrasnim brežuljcima, a njeni tvorci su uspješno stvorili jedinstvenu atmosferu "mjesta usred ničega".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene