Boris Rogoznica tijekom braka s Doris Pinčić dopisivao se i nalazio s glazbenicom Alex Ognjenom, a navodno je to trajalo godinama.

Galerija


Glazbenik Boris Rogoznica (33) priznao je magazinu Story da je imao intimno dopisivanje za vrijeme braka s voditeljicom i glumicom Doris Pinčić (31). 

Vezani članci Boris Rogoznica i Doris Pinčić - 3 Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove Slika nije dostupna Pokazala sinčića: Ne odvaja se od malog Donata

"Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, svoje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", istaknuo je Boris. 

Glazbenik je priznao sve nekoliko dana nakon što je glazbenica Alex Ognjena (36) pustila u medije njihovu privatnu prepisku. Prema porukama vidi se da su se nalazili i slali si fotografije intimnog sadržaja, a navodno je to trajalo godinama. 

Inače, Boris se 2013. oženio s Doris i tijekom braka su dobili sina Donata i kćer Gitu. Da se razvode, potvrdili su u lipnju. 

Žene ga obožavaju i teško odolijevaju njegovu zaštitnom znaku, ali on je već 27 godina vjeran samo jednoj