Ona je "ona prava"

Filip Juričić u izlasku s lijepom zaručnicom Nikom: "Ušla je u moj život i promijenila ga iz temelja"

Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Filip Juričić medicinsku sestru Niku Dogan upoznao je 2017. godine.

U zagrebačkom kazalištu Komedija sinoć je održana posljednja premijera ove sezone.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao prava mala obitelj Dirljiv oproštaj: Omiljeni glumci naše serije poneseni su emocijama zbog rastanka od svojih likova

Radi se o premijeri predstave "Zaljubljeni Shakespeare" u kojoj glavnu mušku ulogu ima zvijezda serije "Na granici", Filip Juričić.

A glavna podrška zgodnom glumcu, kao uvijek, bila je njegova zaručnica Nika Dogan koja je sinoć zablistala u odijelu s cvjetnim uzorkom te zalizanom kosom, dok se Filip odlučio za plavo odijelo i šal.

Podsjetimo, atraktivnu medicinsku sestru Filip je upoznao 2017. godine, a u kolovozu 2018. godine stigla je i kruna njihove ljubavi - sinčić Lav.

"Riječ je o nekom apsolutno posebnom tko je ušao u moj život i promijenio ga iz temelja. Zove se Nika, upoznali smo se na vrlo specifičan način, kako kažu, kad se najmanje nadaš. Naš prvi susret htio bih zadržati kao našu slatku tajnu", izjavio je Filip još 2017. godine za Story, a sudeći po njihovim sinoćnjim osmijesima, ljubav cvjeta i dalje.

Filip iz propale veze s novinarkom Mateom Roščić ima i sina Jana.

Tko je još bio na spomenutoj premijeri, provjerite u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +6 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene