Sandra Perković za Valentinovo je posvetila objavu svom treneru i dečku Edisu Elkaseviću, a istaknula je koliko je sretna uz njega.

Galerija


Sandra Perković na Instagramu je objavila emotivnu posvetu za Dan zaljubljenih svom treneru i dugogodišnjem dečku, Edisu Elkaseviću.

Vezani članci Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu! In Magazin: Tajna sretnih brakova - 9 Domaće zvijezde otkrile tajnu njihovog skladnog braka i bi li im partner oprostio prevaru: "Čestitao bi mi"

"Zbog tebe sjajim! Zbog tebe se osjećam dobro i ti me činiš sretnom. I zbog toga te volim", napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj se ljubi s Edisom.

"On je sretan čovjek", "Predivni ste", "Neka vaša ljubav traje vječno", "Divno", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Perković je upoznala Elkasevića 2012. i godinu dana kasnije je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle. "Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je svojedobno Sandra pokraj objave na Instagramu.

Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"