10 godina zaljubljenosti

Sandra Perković blista u zagrljaju svog dečka i trenera, otkrila nam kada će svadba: "Meni je to san snova"

Sandra Perković i Edis Elkasević (Foto: Instagram) Sandra Perković i Edis Elkasević (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Edis Elkasević (Foto: Instagram) Sandra Perković i Davor Garić +0 Sandra Perković Galerija

Naša najbolja atletičarka i zlatna olimpijka Sandra Perković može se pohvaliti i zlatom u ljubavnom životu. Sandra nam je otkrila zbog čega je gotovo deset godina zaljubljena u svojeg trenera, ali i zašto se neće udati do Olimpijskih igara u Tokiju. Sandra se odlučila i za jednu estetku promjenu na licu, a detalje je otkrila našem Davoru Gariću.

Sandra Perković ostvarila je devetu pobjedu na Hanžeku, pucala je od sreće, ponosa, uzbuđenja.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Zagreb meeting meni je jako drag jer se na taj meeting dođe poslije velikih natjecanja. Dođeš i nekako pokažeš što si te godine osvojio, pa tako i ja. Ali ove je godine situacija malo drugačija, korona nas je sve spriječila", izjavila je Sandra.

Nedavno je proslavila, nepristojno je damama otkrivati godine, ali
30. rođendan pa nam je otkrila dokad bacačice diska bacaju disk profesionalno.

"Ja sam malo drugačija bacačica diska jer one sad tek krenu u te neke svoje vode, a ja sam krenula prije desetak godina. Ako su one tek krenule s trideset godina, ja se nadam da će i meni krenuti još bolje. Bacačice općenito mogu duže trajati", objasnila nam je.

Puna je energije, volje, pozitive s kojom zračiš u tom četvrtom desetljeću.

"Svi kažu da si ozbiljniji, zreliji, drugačiji, ali mislim da mi je ljepše 'dva i nešto'. S trideset kažeš sam sebi da si ozbiljan, više nisi balavac, moraš paziti što govoriš. Zovu me gospođo već deset godina. Već sam im dosadna. Koliko sam dugo u medijima, misle da imam 40 godina, a ne 30", našalila se.

Sandra je u sretnoj vezi sa svojim partnerom i trenerom Edisom.

"Meni je to san snova jer smo se Edis i ja upoznali kad sam ja još bila djevojka. Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom", priznala je zaljubljena Sandra.

Pitanja o vjenčanju čuje često, ali to joj ne smeta.

"Ne, ne ide mi na živce jer me nitko ne pita, ja svima kažem: 'Ja idem u Tokio sa svojim prezimenom!' To je neka interna zezancija. Kako ja imam dva zlata, iz Rija i Londona, Perković je to osvojila, sad bi bilo glupo da u Tokio dođe neka Elkasević i nedo Bog da ta Elkasević ne osvoji zlato. Mislim da bi mu to prisjelo. I on me pušta da odradim svoju priču, da odradim sa svojim prezimenom u Tokiju, onda ćemo lako", otkrila je Sandra.

Primijetili smo i jednu promjenu na njezinu licu.

"Da, to sam nedavno stavila prozirni aparatić zato što imam, neću reći lijepe zube, ali uvijek može biti ljepše. Nosit ću ga do 15. siječnja. Imala sam ga dosad, pa sam ga sad skinula. Nadam se da se moja ortodontica neće naljutiti, ali šuškam još uvijek, tek sam nova u tome", zaključila je Sandra s lijepim smiješkom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene