Sandra Perković uživa u ljetovanju po našoj obali, a pridružio joj se i njezin dugogodišnji dečko Edis Elkasević.

Galerija


Sandra Perković (30) rijetko pozira s trenerom i dugogodišnjim dečkom Edisom Elkasevićem (36), a kada to učini pokaže koliko ga voli i cijeni. 

Vezani članci Sandra Perković Sandra Perković u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, pored fotke bujnog dekoltea poslala znakovitu poruku Sandra Perković Sandra Perković dečku i treneru posvetila ljubavnu objavu na Instagramu, a to ne radi tako često

Sandra je objavila na Instagramu fotografiju s Edisom na kojoj se ljube na plaži Sakarun na Dugom Otoku. "Ako znam što je ljubav, znam to zbog tebe", napisala je sportašica pokraj objave. Usto je istaknula riječi: samo ljubav, zauvijek mlada i sretna djeca. 

Njezina fotografija je dobila komplimente pratitelja koji su primijetili kako su Sandra i Enes lijep par. "Woow. Bravo. Nek vam je sretno", "Lijepo", "Oho", komentirali su. 

Sportašica, koja posljednjih godina blista i niže sportske uspjehe, posljednji put je objavila fotografiju s Edisom krajem svibnja. Također su se ljubili, a zajedno su posjetili Plitvička jezera. 

Inače, Perković je upoznala Elkasevića 2012. i godinu dana kasnije je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle. "Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je svojedobno Sandra pokraj objave na Instagramu. 

Nekad se šuškalo da je par prekinuo, no sportašica je uskoro pokazala da je to očigledno neistina. 

Kakav pogled na bujne grudi: Rijetko dijeli privatne fotografije, a njeni obožavatelji uživaju kad to učini