Sandra Perković je okinula selfie dok je na sebi imala plavi topić i košulju.

Galerija


Sandra Perković (30) svakim danom sve više blista, a kako i ne bi kad joj odlično ide i karijeri i u privatnom životu. 

Vezani članci Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu! Sandra Perković Zaljubljena Sandra Perković dugogodišnjem dečku i treneru posvetila emotivnu objavu koja topi srca

"To je samo ženska stvar", napisala je hrvatska bacačica diska pokraj selfieja. Sandra je pozirala u plavom topiću i košulji, a iste boje su i njezine sunčane naočale čiju je dršku stavila zavodljivo kod usana. 

U prvom planu je bio njezin bujni dekolte i savršena šminka te je fotografija oduševila njezine pratitelje. Perković je u pola sata dobila više od 1700 lajkova i brojne komplimente. 

"Lijepe usnice", "Top", "Bombona", napisali su sportašici. Inače, Sandra je 10 godina u vezi s Edisom Elkasevićem (36) koji joj i trener. 

"Meni je to san snova jer smo se Edis i ja upoznali kad sam ja još bila djevojka. Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom", rekla je Perković nedavno za IN magazin. 

On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima