Sandra Perković otputovala je sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem u Istanbul.

Galerija


Sandra Perković (30) otputovala je s dugogodišnjim partnerom Edisom Elkasevićem (36) u Istanbulu i pokazuje da jako uživa. 

Vezani članci Sportašica Sandra Perković (Foto: IN Magazin) - 3 Nakon posljednje presice kojom je šokirala medije, Sandra Perković otkrila detalje odlaska iz Hrvatske Sandra Perković i Edis Elkasević (Foto: Instagram) Domaći par već dugo nije objavio zajedničku fotku, šuškalo se i o prekidu, no imamo dokaz da je sve u redu

Hrvatska bacačica diska je objavila nekoliko fotografija, a na nekima je s Edisom s kojim ne pozira često. "Volim ga", napisala je Sandra na Instagram storyju uz selfie koji je okinula s dečkom. 

No nije samo on zaslužio njene izljeve ljubavi. "Zaljubljena u Tursku", istaknula je Perković uz sliku na kojoj pozira u sportskoj modnoj kombinaciji. "Ljepotice", "Kraljice", "Predivna si", komentirali su njezini pratitelji, a Turci su joj poželjeli dobrodošlicu u njihovu državu. 

Neke je i začudilo što je Sandra otputovala. "Je li moguće da imaš odmor?", napisala je pratitelja. "Naravno", odgovorila joj je sportašica. 

Perković je objavila još nekoliko slika, a na jednoj od njih su njene i Edisove tenisice istog brenda koje su izuli pri ulasku u džamiju Aja Sofiju. "Couple goals", naglasila je. 

Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest potvrdila njegova supruga