Šokirana i tužna

Salma Hayek iz Rovinja poslala emotivnu poruku nakon vatrene buktinje koja je progutala simbol Pariza

Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Profimedia) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: AFP) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Getty Images) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) +1 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek, koja trenutačno u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", na Instagramu je objavila dirljivu objavu posvećenu Notre-Dameu.

Prizori požara koji guta simbol Pariza, katedralu Notre-Dame obišli su svijet, a glumica Salma Hayek oglasila se na svojim društvenim mrežama potresnom porukom. 

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Srca su im slomljena I domaće zvijezde reagirale na tužne prizore izgorjele pariške katedrale: "Tužna vijest o jedinstvenom mjestu"

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da Notre-Dame gori i napisala da je "duboko šokirana i rastužena prizorom Notre-Dame koja se pretvara u dim. Volim te, Pariz", zaključila je glumica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As many others I’m in deep shock and sadness to witness the beauty of Notre-Dame turn into smoke. I love you Paris. Comme beaucoup d’autres, c’est avec effroi et tristesse que je regarde la beauté de Norte-Dame partir en fumée... Paris, je t’aime ! #notredame #paris

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma se 2009. udala za svog sadašnjeg supruga Francoisa-Hanria Pinaulta u neposrednoj blizini pariške katedrale, a par i stanuje u istoj četvrti. Salma i njezin suprug, multimilijarder, odlučili su donirati 100 milijuna eura za renovaciju spaljene crkve. Čini se da je uspješni par ovu tragediju doista jako teško primio te žele aktivno sudjelovati u obnovi 850 godina stare kulturne znamenitosti. 

"Moj otac i ja odlučili smo izdvojiti 100 milijuna eura i sudjelovati u rekonstrukciji Notre-Damea", napisao je Pinault u izjavi za medije.

Zanimljivo je i da je jedna od Salminih najpoznatijih uloga ona ciganke Esmeralde u filmu "Zvonar crkve Notre-Dame".

Salma u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", a s njom su i kolege Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, s kojima radi na nastavku holivudske uspješnice. Nakon završetka snimanja u Rovinju, koji glumi Amalfijsku obalu, set će se preseliti u Zagreb. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) +5 Salma Hayek (Foto: Getty) Celebrity Milijarder i suprug slavne glumice donirat će nevjerojatnu svotu za obnovu izgorjele pariške katedrale

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Notre-Dame u plamenu (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić u Parizu (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +7 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene