Salma Hayek, koja trenutačno u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", na Instagramu je objavila dirljivu objavu posvećenu Notre-Dameu.

Galerija


Prizori požara koji guta simbol Pariza, katedralu Notre-Dame obišli su svijet, a glumica Salma Hayek oglasila se na svojim društvenim mrežama potresnom porukom. 

Vezani članci Katedrala Notre-Dame (Foto: AFP) Notre-Dame puna krhotina: "Sve ćemo pregledati, ništa nećemo baciti" Katedrala Notre-Dame (Foto: AFP) Državno odvjetništvo u Parizu: ''Nema nikakvih dokaza da je požar u Notre-Dameu podmetnut''

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da Notre-Dame gori i napisala da je "duboko šokirana i rastužena prizorom Notre-Dame koja se pretvara u dim. Volim te, Pariz", zaključila je glumica. 

Salma se 2009. udala za svog sadašnjeg supruga Francoisa-Hanria Pinaulta u neposrednoj blizini pariške katedrale, a par i stanuje u istoj četvrti. Salma i njezin suprug, multimilijarder, odlučili su donirati 100 milijuna eura za renovaciju spaljene crkve. Čini se da je uspješni par ovu tragediju doista jako teško primio te žele aktivno sudjelovati u obnovi 850 godina stare kulturne znamenitosti. 

"Moj otac i ja odlučili smo izdvojiti 100 milijuna eura i sudjelovati u rekonstrukciji Notre-Damea", napisao je Pinault u izjavi za medije.

Zanimljivo je i da je jedna od Salminih najpoznatijih uloga ona ciganke Esmeralde u filmu "Zvonar crkve Notre-Dame".

Salma u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", a s njom su i kolege Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, s kojima radi na nastavku holivudske uspješnice. Nakon završetka snimanja u Rovinju, koji glumi Amalfijsku obalu, set će se preseliti u Zagreb. 

Milijarder i suprug slavne glumice donirat će nevjerojatnu svotu za obnovu izgorjele pariške katedrale

Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu