Ako je suditi prema posljednjoj objavi Ryana Reynoldsa na Instagramu, glumac je osim scena za film "The Hitman's Wife's Bodyguard" snimio i reklamu za svoj džin Aviation, a u Rovinju mu se pridružila i supruga Blake Lively.

Galerija


Prije tjedan i pol u Rovinju je započelo snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", čiju ekipu čine slavna holivudska imena Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson. U pauzama od akcijskih scena najveća glumačka imena uživala su u šetnji rovinjskom tržnicom i ulicama.

Vezani članci Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) S interneta se uklanjaju fotke svadbe poznatog para zbog mjesta održavanja na kojem su se događali užasi Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Mjesecima su skrivali rođenje trećeg djeteta, no sada je sve otkriveno neodoljivom fotografijom

Ako je suditi prema zadnjoj objavi Ryana Reynoldsa na Instagramu, u Hrvatsku je stigla i njegova slavna supruga i glumica Blake Lively.

Glumac se pohvalio da je u Lijepoj Našoj, osim scena za film, snimio i reklamu za svoj džin Aviation čiji je vlasnik postao prošle godine. 

''Snimamo najnoviji video za Aviation džin u Hrvatskoj", napisao je pored fotografija koje je objavio, a na jednoj od njih je Blake. Glumica se proslavila ulogom u seriji ''Tračerica'', a danas je jedna od najtraženijih u Hollywoodu. Za Ryana se udala 2012. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Da je Hrvatska postala hit-lokacija za snimanje filmova, već dugo nije tajna, a nakon Rovinja ovaj filmski set preselit će se u Zagreb, gdje će holivudski trojac snimati u Muzeju Mimara te na školskom igralištu u Klaićevoj ulici.

"The Hitman's Wife's Bodyguard" nastavak je popularne američke uspješnice čiji je prvi nastavak zaradio 170 milijuna dolara, a Rovinj trenutačno "glumi" talijansku Amalfijsku obalu.

Otkako su stigli u Rovinj, svo troje glumaca na društvenim mrežama svakodnevno se hvali boravkom u ovom našem gradu i ne kriju svoje oduševljenje malim uličicama, čistim zrakom i lijepim krajolicima.

Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna