Izabel Kovačić trenutačno boravi u Parizu, gdje je svjedočila velikom požaru u katedrali Notre-Dame.

Galerija


Izabel Kovačić, prelijepa supruga nogometaša Matea Kovačića, koja na svojem profilu na Instagramu ima više od 400 tisuća sljedbenika, javila se iz Pariza, gdje je svjedočila tragediji – velikom požaru u katedrali Notre-Dame, simbolu Pariza. 

Vezani članci Izabel Kovačić Supruga domaćeg nogometaša zaintrigirala prijatelje seksi svilenom haljinom i pozom Katedrala Notre-Dame (Foto: AFP) Notre-Dame puna krhotina: "Sve ćemo pregledati, ništa nećemo baciti"

Na svojem je Insta storyju objavila fotografiju katedrale u plamenu i na nju stavila emotikone slomljenog srca i suza te poslala poruku kako moli za spas te slavne crkve. 

Požar na krovu katedrale stare 850 godina izbio je nenadano u popodnevnim satima u ponedjeljak te je šteta nanesena katedrali – neprocjenjiva. 

Izabel često putuje i posjećuje Pariz, a koliko voli taj grad, podijelila je u nekoliko navrata i sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža. 

Ova slavna supruga i influencerica prkosi stereotipima o ženama nogometaša te se bavi promicanjem ekološke svijesti, poduzetnica je i bavi se dizajnom.

Imao je samo 16 godina kad je obitelj zadesila tragedija: Glumac preminulom sinu posvetio emotivnu objavu