Kraj iščekivanja

Stigla i treća kraljevska beba: Kate Middleton rodila sina, princ William bio je na porodu

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton u bolnici St. Mary u Londonu u luksuznom Lindo krilu rodila je i treće dijete. Na svijet je stigao dječak

Kate Middleton u bolnici St. Mary u Londonu u luksuznom Lindo krilu u 11 sati rodila je i treće dijete - još jednog sina. Iz Kensingtonske palače poručili su da je na svijet stigao zdrav dječak težak 3800 grama te da je princ William bio uz suprugu na porodu. Vojvotkinja Kate se osjeća dobro, sve je prošlo u najboljem redu, objavili su na društvenim mrežama. Obitelj je presretna zbog dolaska prinove. 

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

 


O Kate je brinuo tim od 20 liječnika, a ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing pratili su ovu, kao i prve dvije trudnoće. Novi član bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.

Vojvotkinja od Cambridgea i princ William već imaju četverogodišnjeg sina Georgea i dvogodišnju kćer Charlotte.

Obožavatelji kraljevske obitelji pred bolnicom su dežurali već od početka travnja pošto je dosad bila poznata samo informacija da Kate treba roditi ovog mjeseca. Naoružali su se rekvizitima, od kapa, šalova zastava, do plakata s njihovim fotografijama, a neki su čak stigli i s maskama Kate i Williama. Nasmijani od uha do uha, strpljivo su boravili u svojim šatorima i čekali da se beba rodi.

Diskrecija i privatnost ključne su riječi koje opisuju bolnicu St. Mary što je, osim tradicije, vjerojatno i razlog zašto se kraljevski par opet odlučio za nju. Osim što nudi i vrhunsku skrb za majke i personalizirani pristup apartman je uređen umjetničkim djelima i sobama s privatnim kupaonicama. Svaka soba opremljena je tv prijemnikom, internetskom vezom, telefonom i hladnjakom. Vojvotkinji Kate je i na raspolaganju osobni kuhar koji će ispuniti sve njezine želje i zahtjeve.

Kate i William za tjedan dana proslavit će i sedmu godišnjicu braka. Ove godine događaja u kraljevskoj obitelji ne manjka. Za nešto manje od mjesec dana čeka ih vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, a Pippa Middleton, Kateina sestra, tijekom vikenda je objavila da i ona čeka bebu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene