Vrhunska skrb

Kraljevska beba, kraljevski tretman: Evo što sve nudi luksuzni apartman u kojem će Kate Middleton roditi treće dijete

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Termin poroda za treće dijete Kate Middleton i princa Williama je sada u travnju. Ispred bolnice je već posebna regulacija prometa, a fanovi kampiraju da bi među prvima vidjeli novu kraljevsku bebu

Ekskluzivni apartman koji se nalazi u krilu Lindo londonske bolnice St. Mary's je mjesto na kojem će princeza Kate Middelton roditi i svoje treće dijete.  Diskrecija i privatnost ključne su riječi koje opisuju bolnicu što je, osim tradicije, vjerojatno i razlog zašto se kraljevski par opet odlučio za nju. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Osim što nudi i vrhunsku skrb za majke i personalizirani pristup apartman je uređen umjetničkim djelima i sobama s privatnim kupaonicama.

Svaka soba opremljena je tv prijemnikom, internetskom vezom, telefonom i hladnjakom. Vojvotkinji Kate je i na raspolaganju osobni kuhar koji će ispuniti sve njezine želje i zahtjeve.

Naravno kraljevska skrb dolazi i s kraljevskom cijenom. Tako je cijena privatnog apartmana 63 359 kuna, standardne sobe 50 278 kuna, a svako dodatno noćenje se naplaćuje 10 013 kuna.

U krilu Lindo vojvotkinja Kate rodila je i danas četverogodišnjeg princa Georgea te dvije godine mlađu princezu Charlotte. Termin poroda za treće dijete je sada u travnju, ispred bolnice je već posebna regulacija prometa, a brojni fanovi već par dana kampiraju kako bi među prvima vidjeli novu kraljevsku bebu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene