Termin poroda za treće dijete Kate Middleton i princa Williama je sada u travnju. Ispred bolnice je već posebna regulacija prometa, a fanovi kampiraju da bi među prvima vidjeli novu kraljevsku bebu

Galerija


Ekskluzivni apartman koji se nalazi u krilu Lindo londonske bolnice St. Mary's je mjesto na kojem će princeza Kate Middelton roditi i svoje treće dijete.  Diskrecija i privatnost ključne su riječi koje opisuju bolnicu što je, osim tradicije, vjerojatno i razlog zašto se kraljevski par opet odlučio za nju. 

Vezani članci Princ William - 2 Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

Osim što nudi i vrhunsku skrb za majke i personalizirani pristup apartman je uređen umjetničkim djelima i sobama s privatnim kupaonicama.

Kate Middleton (Foto: Getty Images)
Kate Middleton, princ William (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Svaka soba opremljena je tv prijemnikom, internetskom vezom, telefonom i hladnjakom. Vojvotkinji Kate je i na raspolaganju osobni kuhar koji će ispuniti sve njezine želje i zahtjeve.

Kate Middleton (Foto: Getty Images)
Kate Middleton, princ William (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Naravno kraljevska skrb dolazi i s kraljevskom cijenom. Tako je cijena privatnog apartmana 63 359 kuna, standardne sobe 50 278 kuna, a svako dodatno noćenje se naplaćuje 10 013 kuna.

Kate Middleton (Foto: Getty Images)
Kate Middleton, princ William (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

U krilu Lindo vojvotkinja Kate rodila je i danas četverogodišnjeg princa Georgea te dvije godine mlađu princezu Charlotte. Termin poroda za treće dijete je sada u travnju, ispred bolnice je već posebna regulacija prometa, a brojni fanovi već par dana kampiraju kako bi među prvima vidjeli novu kraljevsku bebu.