Princ William u društvu je supruge izašao pred bolnicu i javnosti predstavio svoje treće dijete.

Galerija


Nakon što je kraljevska obitelj obznanila da su Kate i William dobili svoje treće dijete, sada je ono i službeno predstavljeno svijetu.

Princ William s djecom (FOTO: Getty)
Princ William s djecom (FOTO: Getty)

Vezani članci Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Stručnjaci objasnili zašto je kraljica puno hladnija prema Kate Middleton nego prema Meghan Markle Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Novi dokaz razdora? Čestitka Meghan i Harryja za Williamov rođendan izazvala pomutnju...

Princ William je u bolnicu došao s Charlotte i Georgeom, svoje prve dvoje djece, kako bi posjetio svoju suprugu i njihovu majku. Nakon što su obišli Vojvotkinju od Cambridgea, Kate i William su izašli pred bolnicu i javnosti predstavili svoje treće dijete.

Kate i William (FOTO: Getty)
Kate i William (FOTO: Getty)

Podsjetimo Kate Middleton u bolnici St. Mary u Londonu, u luksuznom Lindo krilu, u 11 sati rodila je i treće dijete - još jednog sina. Iz Kensingtonske palače poručili su da je na svijet stigao zdrav dječak težak 3800 grama te da je princ William bio uz suprugu na porodu. Vojvotkinja Kate se osjeća dobro, sve je prošlo u najboljem redu, objavljeno je na društvenim mrežama. O Kate je brinuo tim od 20 liječnika, a ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing pratili su ovu, kao i prve dvije trudnoće. Novi član bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.