Naoružali se rekvizitima

Uzbuđenje na vrhuncu: Fanovi kraljevske obitelji kampiraju pred bolnicom u iščekivanju trećeg djeteta Kate i Williama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William nisu otkrili točan termin poroda trećeg djeteta, ali njihovi fanovi ništa ne prepuštaju slučaju, pa već dežuraju ispred bolnice St. Mary.

Najveći obožavatelji kraljevske obitelji već su se smjestili ispred bolnice St. Mary u Londonu u kojoj će Kate Middleton roditi i treće dijete.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

U luksuznom krilu Lindo vojvotkinja je na svijet već donijela i danas četverogodišnjeg Georgea i dvogodišnju Charlotte.

Jedino što je poznato kad je dolazak trećeg djeteta u kraljevsku obitelj u pitanju jest da je vojvotkinji termin ovih dana, no točan datum iz palače nisu otkrili. Njihovi fanovi zato ništa ne prepuštaju slučaju, pa su već zauzeli svoja mjesta kako bi među prvima vidjeli novog člana najpoznatije kraljevske obitelji.

Naoružali su se rekvizitima, od kapa, šalova zastava, do plakata s njihovim fotografijama, a neki su čak stigli i s maskama Kate i Williama. Nasmijani od uha do uha, strpljivo sjede u svojim šatorima i čekaju da se beba rodi.

No prva informacija koju će javnost čuti iz Kensingtonske palače jest da je Kate primljena u bolnicu, a nakon što porod prođe, bit će poslano i službeno priopćenje u kojem će podijeliti detalje o spolu, vremenu rođenja i težini djeteta.

A do toga će doći tek nakon što William o sretnoj vijesti obavijesti kraljicu i ostale članove kraljevske obitelji.

Vojvoda i vojvotkinja nisu otkrili hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu, ali na kladionicama je djevojčica u prednosti, dok se favoriziraju imena poput Alice, Mary, Victoria i Alexandra. Kad su imena za dječake u pitanju, to su Albert, Arthur, Frederick i James.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene