Rita Ora je unatoč pandemiji i karanteni u jednom londonskom restoranu organizirala rođendanski tulum te je svojim potezom razbjesnila javnost.

Galerija


Pop-zvijezda Rita Ora razuzdanim rođendanskim tulumom prekršila je mjere opreza zbog pandemije koronavirusa. Rita je naime proteklog vikenda u jednom londonskom restoranu organizirala tajni tulum na kojem je bilo 30 ljudi, a njime je razbjesnila i zdravstvene djelatnike, piše The Sun.

Vezani članci Rita Ora Zaželjela se ljeta i vrućih dana pa na Instagramu objavila razgolićene fotke, badić jedva pokrio sve Rita Ora Pjevačica poznata po golišavim izdanjima skinula se u izazovno donje rublje, šuška se i da se zaručila

"Zar oni misle da se pravila ne odnose na njih ako su slavni i bogati?" rekao je jedan zaposlenik bolnice. Britanske vlasti ograničile su sva javna okupljanja, zemlja je ponovno u karanteni kao i većina zemalja diljem Europe, no Ora je s prijateljima i u takvim okolnostima uspjela organizirati proslavu rođendana te se oglušila na sva upozorenja.

Među uzvanicima su bile manekenke Cara i Poppy Delevingne, Ritina sestra Elena te brojni drugi. Sudeći prema fotografijama koje su objavljene u britanskim tabloidima, Rita i društvo nisu nosili maske niti su se držali distance, već upravo suprotno. Fotografirali su ih dok su bezbrižno pili i plesali u restoranu i ispred njega, a u jednom je trenutku onamo stigla policija.

Slavna pjevačica tako je razbjesnila javnost svojim potezom, a zasad nije poznato hoće li snositi sankcije. Vlasti u Velikoj Britaniji od 5. studenog do 2. prosinca ograničile su javna okupljanja na minimum te je zabranjeno okupljanje više ljudi iz različitih kućanstava.

Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!