Ne voli jesen

Zaželjela se ljeta i vrućih dana pa na Instagramu objavila razgolićene fotke, badić jedva pokrio sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima je oskudno odjevena, a koje su snimljene ovog ljeta u Grčkoj i na Ibizi.

Britanska pjevačica Rita Ora ljetos je dizala temperaturu na društvenim mrežama svojim razgolićenim objavama, a čini se kako je ovih dana osjetila nostalgiju za tim vremenima pa odlučila izvući neke fotografije iz arhive.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Vratite me natrag. U Londonu pada kiša i našla sam ove zločeste momke. Film i kameru s mog posljednjeg ljetovanja u Grčkoj i na Ibizi 2020.", napisala je Rita uz nekoliko fotografija koje je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita je nedavno pokrenula glasine o zarukama s dečkom Romainom Gavrasom nakon što je viđena kako nosi dijamantni prsten na ruci.

"Rita je pokazivala prsten svojim prijateljicama koje su ga ushićeno proučavale i komentirale. Rita je bila sjajno raspoložena, a pri izlasku je ruku sakrila u džep" izjavila je za The Sun jedna od zaposlenica restorana u koji je Rita navratila.

Međutim njoj blizak izvor je opovrgnuo navodne zaruke i otkrioda se pjevačica jednostavno počastila novim komadom nakita i pohvalila se svojim prijateljica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene