recept za pozornost

Paradirala samo u sakou ispod kojeg joj je provirivalo donje rublje, nikome nije jasan ovaj njezin modni odabir

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora obukla je dugi sako od velura koji je uskladila s mrežastim čarapama i crnim štiklama, a tijekom hoda su joj provirile bijele gaćice.

Pjevačica Rita Ora (29) poznata je po seksi i neobičnim odjevnim kombinacijama i vodi se onim više je manje, no unatoč tome uspije iznenaditi javnost svojim odabirom. 

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Rita je u srijedu stigla na Tjedan mode u Milanu i pobrinula se da bude u središtu pozornosti. Pjevačica, koja potječe s Kosova, obukla je dugi, topli sako od velura, a uz njega iskombinirala mrežaste čarape i crne štikle. 

Ora je imala zlatnu torbicu za mobitel koju je uskladila sa sunčanim naočalama te još jednu, crnu torbicu. U jednom trenutku dok je hodala, Riti su sa stražnje strane sakoa koji ima prorez provirile bijele gaćice i otkrila joj se stražnjica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FENDI📍MILAN 🖤   Styling: @karenlangleystylist   Hair: @rio_hair   Makeup: @mariebruce

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Mnogi su se pitali je li to jedino što pjevačica nosi ispod, a drugi su komentirali zašto je obukla tako topao sako. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Rita je podijelila fotografije svog neobičnog stajlinga na Instagramu i neki su se obožavatelji oduševili, dok su ju drugi kritizirali. "Predivna", "Kraljica", "Izgledaš kao milijun dolara", "Okani se droga", "Što ti je ovo trebalo?", komentirali su.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene