otkriva mediteran

Skinula se u toples da pokaže koliko uživa na odmoru, s dečkom i prijateljima ljetuje u luksuznoj vili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora s dečkom i prijateljima nakon Ibize uživa na grčkom Krfu, a obožavatelje redovito obavještava kako se odmara.

Pjevačica Rita Ora (29) odmara se na grčkom otoku Krfu, a početak tjedna iskoristila je da se pohvali svojom sjajnom figurom. Svoje vjerne pratitelje pjevačica nerijetko iznenadi golišavim fotografijama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

29-godišnja Rita pozirala je u minijaturnom bikiniju te se skinula i u toples, a grudi je sakrila rukama. "Najboljih nekoliko tjedana s najboljim ljudima. Na svom sam sretnom mjestu. Nedostaje mi provoditi vrijeme i sa svima vama. Sve vas volim", napisala je očito sretna pjevačica u opisu fotografija na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best few weeks with the best people 🥰 In my happy place 🏝 missing spending time with you all too! Love you all! ❤️❤️  @ultimacollection #ultimacorfu #ultimacollection

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Prije Grčke Ora je posjetila i Španjolsku, gdje je uživala na Ibizi s novim dečkom Romainom Gavrasom i prijateljima. Daily Mail piše kako Rita u Grčkoj odmor provodi u luksuznoj vili koja košta nekoliko tisuća dolara po noćenju te ima dva bazena, sedam apartmana i privatnu jahtu.

Rita Ora i 10 godina stariji režiser Romain skupa su četiri mjeseca i njihova je veza ozbiljna, kako pišu strani mediji. Prvi su put viđeni skupa tijekom noćnog izlaska u Londonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene