ne mari za poglede

Posljednjih dana hvalila se fotkama u toplesu, no ovoga puta je ipak uskočila u bikini koji joj je naglasio obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora trenutačno odmara na Ibizi, a paparazzi su je uhvatili dok je s novim dečkom i nekoliko prijatelja uživala na plaži.

Pjevačica Rita Ora (29) poznata je po tome da se voli fotkati u golišavim izdanjima, stoga je paparazzi nisu nimalo uznemirili dok su je fotkali na plaži na Ibizi. Pjevačica je na španjolski otok otputovala u društvu novog dečka Romaina Gavrasa te grupom prijatelja, a očito uživa u svim ljetnim radostima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First reeeeeel!! 5 years of Body on me mofo’s!!! This is my first attempt literally first try lol 🥳

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Fotografi su je uhvatili u opuštenom izdanju, dok je na sebi imala bikini sa zanimljivim uzorkom te se ogrnula pareom za plažu. Pokazala je svoju zavidnu figuru dok je upijala sunce, a zaljubljena pjevačica nije marila za znatiželjne poglede prolaznika.

Prema pisanju stranih medija, Rita i 10 godina stariji režiser Romain skupa su četiri mjeseca i njihova je veza ozbiljna. Prvi su put viđeni skupa tijekom noćnog izlaska u Londonu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) +0 William Dafoe (Foto: Getty Images) Celebrity Uživa u morskim radostima s 20 godina mlađom suprugom koju je oženio samo dan nakon što je kleknuo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene