Fotke su obašle svijet

Što će reći suprug? Glumica uhvaćena tijekom romantičnog poljupca s kolegom

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: AFP) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +4 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Priyanka Chopra snimljena je kako na setu filma "Text For You" u Londonu strastveno ljubi kolegu Sama Heughana.

Ranije ovog mjeseca proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Nickom Jonasom nakon čega je otputovala u London gdje trenutno snima film "Text For You".

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra bivša misica Zbog manjka jednog odjevnog predmeta svi su pogledi bili uprti u prekrasnu glumicu čiji je brak svima zanimljiv

Sada su u javnost isplivale paparazzo fotke sa seta filma na kojima je Priyanka Chopra uhvaćena u romantičnom trenutku s kolegom iz filma Samom Heughanom.

Bivša Miss svijeta glumca je ljubila na snijegu, a iako su samo snimali scenu za film, sve je djelovalo dosta strastveno i stvarno, što je svakako pohvala njihovim glumačkim sposobnostima.

Sam i Priyanka u filmu glume zaljubljeni par, a radnja se vrti oko žene koja tuguje zbog tragične smrti svojeg zaručnika, piše Daily Mail.

A iako izgledaju jaki uvjerljivo kao par, Chopra je u sretnom braku s 10 godina mlađim članom benda Jonas Brothers za kojeg se udala u prosincu 2018. godine.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

Nick je Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze u Londonu, a zaručnički prsten odabrao je u poznatoj draguljarnici Tiffany.

Iako su zbog velike razlike u godinama često na meti ismijavanja, slavni par se na to ne obazire, a iz dana u dan kao da su sve zaljubljeniji, što redovito pokazuju na društvenim mrežama i gdje god da se zajedno pojave.

Heughan, s druge strane, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti i nije poznato je li trenutno u romantičnoj vezi no šupka se da ga je osvojila glumica Caitriona Balfe koja mu glumi suprugu u seriji "Outlander".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene