Samo luksuz

Vjenčanje od 100 milijuna dolara: Proslava u palači od 27 katova sa 600 gostiju, već im je pjevala i Beyonce

Indijsko vjenčanje Ishe Ambani (Foto: Profimedia) Indijsko vjenčanje Ishe Ambani (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indijsko vjenčanje Ishe Ambani (Foto: Profimedia) Isha Ambani (Foto: Profimedia) Hillary Clinton (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Beyonce na vjenčanju Ishe Ambani (Foto: Profimedia) +0 Isha Ambani (Foto: Profimedia) Galerija

Raskošno vjenčanje koje iščekuje cijela Indija - vjenčanje Ishe Ambani - stajat će 100 milijuna dolara.

Indijsko vjenčanje glumice Priyanke Chopre i pjevača Nicka Jonasa zahvaljujući silnoj raskoši plijenilo je svu pozornost, no čini se da će ga zasjeniti kći najbogatijeg Indijca Mukesha Ambanija, Isha Ambani.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Svi pričaju o tome Luksuzno vjenčanje slavnog para ima i mračnu stranu: "Okrutni ste, a ne glamurozni"

Naime, sve je spremno za Ishinu današnju svadbu, za koju će njezin otac izdvojiti nevjerojatnih 100 milijuna dolara. Vjenčanje će biti održano u njihovoj palači na 27 katova u središtu Mumbaija koju okružuje veliko imanje, a pozvano je 600 gostiju. Upravo je ta rezidencija jedna od najskupljih i najluksuznijih na cijelom svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isha Ambani (@ambani.isha) on

Na popisu gostiju našle su se i brojne slavne osobe kao što su Hillary ClintonBeyonce i njezina obitelji, Priyanka Chopra i Nick Jonas, koji su se ujedno već pojavili na privatnoj zabavi i druženjima uoči vjenčanja. Uz njih vjenčanju će nazočiti brojni svjetski bankari, glumačke zvijezde Bollywooda, političari i druge ugledne osobe, naravno uz obitelj i prijatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isha Ambani (@ambani.isha) on


 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Isha će se udati za 33-godišnjeg mogula Ananda Piramala, svoga prijatelja iz djetinjstva i sina bogatog indijskog biznismena. Njezin otac Mukesh bavi se poslovima s naftom, telekomunikacijama, kemijskom industrijom, tekstilom, tehnologijom i hranom, a na zabavi za svoju djevojčicu nije štedio. 

Prvi znakovi luksuznoga vjenčanja pojavili su se sa zlatnim izveznim kutijama Dolce & Gabbana u kojima su se nalazile pozivnice za vjenčanje.

  

A post shared by Isha Ambani (@ambani.isha) on

Prije samoga vjenčanja Beyonce je za mladence i VIP uzvanike održala 45-minutni privatni koncert, tijekom kojeg je nekoliko puta promijenila odjevne kombinacije i izvela svoje najpoznatije hitove. Nije poznato kolika je bila cijena nastupa, ali posljednjim privatnim nastupom koji je održala 2014. godine u džep je spremila 6 milijuna dolara.

Nakon današnjeg raskošnog vjenčanja za koje je sve spremno, domaćini će dan kasnije organizirati i prijem na otvorenom za sve goste. Za njihovu sigurnost cijelo se vrijeme brine visoko osiguranje, a promet oko rezidencije posebno je reguliran.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blythe Danner (Foto: Profimedia) Blythe Danner (Foto: Profimedia) Blythe Danner (Foto: Profimedia) Blythe Danner (Foto: Profimedia) +3 Blythe Danner (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetki su je prepoznali: Svima draga i proslavljena holivudska glumica u veljači će proslaviti 76. rođendan

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić (Foto: Instagram) +2 Borna Ćorić (Foto: Instagram) Celebrity Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene