"Sve je naopako"

Jedna od najljepših glumica već tjedan dana nije izašla iz kuće: "Odjednom je ovo naša realnost"

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas odlučili su se na potpunu društvenu distancu.

Jedna od najljepših glumica današnjice Priyanka Chopra svoje je obožavatelje putem društvenih mreža obavijestila da se ona i njezin suprug Nick Jonas već tjedan dana nalaze u izolaciji.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

37-godišnja Priyanka je tako potvrdila da se trenutno osjeća sigurno i dobro ali su se ona i Nick radi mjera predostrožnosti odlučili društveno distancirati. Svoje je fanove obavijestila i da će pokušati pojasniti neke informacije o koronavirusa koje kružei to tako da će voditi uživo javljanje Svjetske zdravstvene organizacije na Instagramu.

"Nadam se da ste svi na sigurnom. Htjela sam vas samo pozdraviti. Ovo je ludo vrijeme i životi sviju nas su okrenuti naopako, čini se kao da smo u nekom filmu, ali nismo. Nick i ja smo kod kuće posljednjih tjedan dana i ovo je osmi dan naše samoizolacije. Uvijek imamo lude rasporede i puno ljudi oko nas cijele dane, ali odjednom je ovo postala naša realnost i jednostavno se sve čini ludo. Sigurna sam da se i svi vi osjećate tako. Poštujemo mjere opreze, na sigurnom smo, zdravi smo i društveno smo se izolirali", izjavila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Dodala je i da će organizirati javljanje uživo na Instagramu uz pomoć liječnika Tedrosa Adhanoma koji je na čelu Svjetske zdravstvene organizacije i Marije Van Kerkhove koja je tehnička voditeljica Covida-19 u istoj organizaciji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene