Priyanka Chopra bolivudska je i holivudska zvijezda koja je 2000. godine proglašena i najljepšom ženom svijeta.

Galerija


Priyanka Chopra posljednjih je godina postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu.

Vezani članci Priyanka Chopra i Nick Jonas Kao mama i sin? Zadirkuju ga jer je 10 godina mlađi od žene, ali zapravo je pravi sretnik i time se hvali na sva zvona Laži s Instagrama Instagram je groblje istine, pogledajte njihove bizarne pokušaje laganja

Prelijepa Indijka danas je zaposlena glumica te supruga poznatog glazbenika Nicka Jonasa, no prije svega toga bila je Miss Indije, a zatim i Miss svijeta.

Bilo je to 2000. godine, a na to nas je podsjetila sama 38-godišnja glumica na Instagramu dijeljenjem fotografije s prestižnom krunom.

"Miss svijeta s 18 godina. Imam osjećaj kao da sam jučer živjela taj san. Sada, 20 godina kasnije, moj entuzijazam za mijenjanje statusa quo ostaje jednako snažan i temelj svega što radim. Doista vjerujem da žene imaju moć uvođenja promjena ako dobiju prilike koju zaslužuju", poručila je bivša misica pored fotografije.

Nakon osvajanja laskave titule Priyanka je postala bolivudska zvijezda, a nije ju htio propustiti niti Hollywood.

Sve je počelo 2015. godine kada je postala zvijezda popularne ABC serije "Quantico" te još nije stalo, a Priyanka je prošlog prosinca proslavila i prvu godišnjicu braka s 10 godina mlađim suprugom Nickom Jonasom iz popularnog sastava Jonas Brothers.

Podsjetimo, Nick je prelijepu Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, a par ne skriva koliko se voli.

Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal