Ignorira zle jezike

Kao mama i sin? Zadirkuju ga jer je 10 godina mlađi od žene, ali zapravo je pravi sretnik i time se hvali na sva zvona

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Jonas na društvenim je mrežama objavio romantičnu čestitku Priyanki Chopri za njezin 38. rođendan.

Proslavu 38. rođendana indijske glumice Priyanke Chopre dodatno je uljepšao i začinio njezin deset godina mlađi suprug, glazbenik Nick Jonas, koji joj je na društvenim mrežama posvetio romantičnu čestitku.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

"Mogao bih zauvijek zuriti u tvoje oči. Volim te, dušo. Ti si najpažljivija, najbrižnija i najdivnija osoba koju sam upoznao. Toliko sam zahvalan što smo pronašli jedno drugo. Sretan ti rođendan, ljepotice", napisao je mlađahni Nick uz fotografiju na kojoj mu Priyanka sjedi u krilu dok se zaljubljeno gledaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Nick i Priyanka vjenčali su se u prosincu 2018. godine u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan. Vjenčanje je bilo vrlo raskošno, a potrajalo je čak tri dana, s 250 najbližih prijatelja i članova obitelji.

Nick je Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze u Londonu, a zaručnički prsten odabrao je u poznatoj draguljarnici Tiffany, koju su navodno zatvorili kako bi on izabrao savršeni prsten.

U jednom od intervjua Nick je izjavio kako ga je Priyanka osvojila na prvi pogled.

"Spustio sam čašu s pićem, kleknuo ispred nje, ispred gomile ljudi i rekao: 'Ti si stvarna. Gdje si bila cijeli moj život?' I to sam sve rekao naglas", otkrio je Nick.

Iako su se zbog velike razlike u godinama našli na meti ismijavanja i šala da mu supruga izgleda kao mama, slavni par se na to ne obazire, a iz dana u dan kao da su sve zaljubljeniji, što redovito pokazuju na društvenim mrežama i gdje god da se zajedno pojave.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene