prepucavanja ne prestaju

Princ William priznao kako se zapravo osjeća u kraljevskoj palači, nakon što je Harry izjavio da je "zarobljen"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi kako princ William smatra da je njegov brat pretjerao s izjavom da su on i princ Charles zarobljeni unutar sustava monarhije.

Princ Harry je u intervjuu kojeg je skupa sa suprugom Meghan Markle dao Opri Winfrey istaknuo kako su njegov otac Charles i brat William "zarobljeni" u sustavu britanske monarhije, no William se ne bi složio s njim. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako je William prihvatio svoju ulogu u kraljevskoj obitelji te odobrava put koji mu je namijenjen. Naime, William je drugi u redu za britansku krunu, odmah nakon svoga oca Charlesa.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry - 2 U palači su bijesni! Procurili detalji dosad nepoznatog sukoba Williama i Harryja, sve se odigralo dok je kraljica umirala: "On nije imao pojma o tome"

Također, smatra da je Harry svojim tvrdnjama pretjerao te se s bratom ne slaže u tome što je rekao. "William je uzoran unuk i poštuje dužnost koju je dobio rođenjem", kaže izvor blizak kraljevskoj braći za britanske medije.

"Ja sam bio zarobljen. Nisam vidio izlaz iz toga, a bio sam zarobljen toliko da toga nisam bio ni svjestan", rekao je Harry popularnoj voditeljici. Na pitanje da joj objasni detaljnije što to znači, Harry je Opri rekao da je bio zarobljen u jednakom sustavu u kakvom je zarobljen i ostatak njegove obitelji.

Meghan i Harry su između ostalog britansku kraljevsku obitelj optužili za rasizam, što je u javnosti odjeknulo poput bombe. William je nakon toga vidno ljutit odgovorio bratu te je rekao što misli o tim optužbama. "Mi apsolutno nismo rasistička obitelj", odgovorio je onda princ na pitanje jednog od okupljenih novinara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića u Nenadovom zagrljaju: "Njihovo prvo zajedničko jutro"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Celebrity Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene