Princ William oglasio se prvi put nakon intervjua brata Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Galerija


Princ William i nasljednik britanske kraljevske krune konačno se oglasio nakon intervjua desetljeća koji su njegov brat princ Harry i šogorica Meghan Markle dali slavnoj voditeljici Opri Winfrey i pritom ispričali neke nevjerojatne stvari.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, kraljica Elizabeta, princ William Što kraljica kaže na Williamov ljutiti istup o bratu Harryju? Poznato je kako su ga u palači dočekali poslije prve izjave Princ Charles, princeza Diana Pokušaj otmice, ljubavni trokut, rasistički ispadi, ovo su najveći skandali britanske kraljevske obitelji!

Između ostaloga, par je optužio britansku kraljevsku obitelj za rasizam, što je u javnosti i medijima odjeknulo poput bombe, a čini se i na kraljevskom dvoru u Londonu jer William je danas vidno ljutita izraza lica jasno rekao što misli o tim optužbama.

"Mi apsolutno nismo rasistička obitelj", odgovorio je William na pitanje jednog od okupljenih novinara, prilikom posjeta jednoj od škola u istočnom Londonu, gdje je promovirao program mentalnog zdravlja za djecu.

William je dodao i da se zasad još nije čuo s bratom Harryjem.

"Ne, još nisam razgovarao s njim, ali hoću", bio je kratak.

O odnosu Kate i Meghan dugo se nagađalo, a bivša glumica sada tvrdi da ništa nije bilo kako se činilo

Meghan razjasnila zašto je njezinom sinu uskraćena titula princa, Oprah ju je zbog ove tvrdnje gledala u nevjerici!

Svoju šutnju nakon intervjua prije nekoliko je dana prekinula i kraljica Elizabeta, koja je izjavila da je zabrinuta zbog tvrdnji o rasizmu i priči da je netko komentirao hoće li njezin praunuk Archie biti pretamne puti kada se rodi, što je Meghan tvrdila u intervjuu s Oprom.

"Kada sam bila trudna, Harry je imao razgovor u četiri oka. Rečeno mu je da Archieju neće biti ponuđena sigurnost i da neće dobiti titulu, ali i da će možda biti pretaman kada se rodi. Mislim da bi ostali detalji mogli biti jako štetni za obitelj", izjavila je Meghan, no nije htjela otkriti o kojem je članu kraljevske obitelji riječ.

Nakon prvotne šutnje kraljica se oglasila službenim priopćenjem koje su prenijeli britanski mediji. 

"Cijela je obitelj tužna zbog saznanja o tome koliko je Harryju i Meghan posljednjih nekoliko godina bilo teško. Problemi kojih su se dotakli, pogotovo oni povezani s rasom, zabrinjavajući su. I dok je moguće da neka sjećanja variraju, ozbiljno ćemo im se posvetiti unutar obitelji. Harry, Meghan i Archie uvijek će ostati jako voljeni članovi obitelji", pisalo je u službenom priopćenju iz palače koje je prenio Sky News.

I Harryjev otac princ Charles ovih je dana prvi put viđen u javnosti nakon intervjua, i to u jednoj londonskoj crkvi čiji su vjernici pretežito Afroamerikanci, gdje su ga novinari upitali što misli o izjavama svog sina i snahe. Međutim, on se na to samo okrenuo da vidi tko mu je postavio to pitanje, nasmiješio i nastavio svojim putem bez ijedne riječi. 

 

Nagađa se koji je sljedeći potez kraljice Elizabete u vezi s Harryjem i Meghan, a o svemu se oglasilo i osoblje palače

Rekordna gledanost: Intervju Meghan i Harryja gledalo više od 49 milijuna ljudi, planiraju ga opet emitirati