Bila je jedna mogućnost

Princ William boji se razgovarati s Harryjem zbog Meghan, za to ima dobar razlog, a saznala se i još jedna stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William sumnja da će svaki njegov razgovor s bratom, princem Harryjem završiti na CBS televiziji kao što se to ranije dogodilo.

Princ William brine se da će svaki njegov privatni razgovor s bratom, princem Harryjem završiti na američkoj televiziji nakon što je Meghan Markle progovorila o njihovu telefonskom pozivu. 

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Naime, Meghan je otkrila Gayle King da su braća imala neproduktivan razgovor preko mobitela, rekao je izvor za Vanity Fair. Voditeljica CBS-a Gayle ispričala je u utorak da su William i Harry prvi put razgovarali nakon intervjua s Oprom Winfrey. 

Iako su Markle i njezin muž rekli da je ekskluzivni razgovor s Winfrey posljednji put da govore o kraljevskim zbivanjima, ipak je do King došla informacija o komunikaciji s članovima obitelji koje su optužili za neprimjereno ponašanje. Gledateljima je otvoreno rekla da je razgovarala s parom te su joj to ispričali. 

Voditeljica CBS-a otkrila je nakon toga i da su Harry i Meghan planirali odgoditi intervju ako njegov djed, princ Philip (99) premine tijekom svog boravka u bolnici. Izvor za Vanity Fair rekao je da kraljevska obitelj više ne planira komentirati izjave supružnika, no brine ih da oni žele nastaviti svu tu sapunicu koju su pokrenuli. 

Smatraju i da je Meghanin i Harryjev način pomirenja jako čudan i nemaju baš povjerenja u njih. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene