Opet je hit!

Nestašni princ Louis servirao novu dozu urnebesnih grimasa, Kate ga je morala smirivati, a evo što mu je išlo na živce!

Princ Louis i Kate Middleton Princ Louis i Kate Middleton Afp 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis i kraljevska obitelj - 1 Princ Louis i Kate Middleton Princ Louis i kraljevska obitelj - 7 Princ Louis i kraljevska obitelj - 4 Princ Louis i kraljevska obitelj - 3 Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Princ Louis i kraljevska obitelj - 6 Princ Louis Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton +21 Princ Louis Galerija

Princ Louis pravio je grimase zadnjeg dana proslave jubileja kraljice Elizabete, a čini se da se malčice dosađivao.

Maleni princ Louis ponovno se našao u centru pažnje, i to prilikom pojavljivanja članova britanske kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače, s kojeg je kraljica Elizabeta pozdravila okupljene četvrtog i zadnjeg dana obilježavanja svojeg platinastog jubileja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Četverogodišnji Louis stajao je pokraj starijeg brata princa Georgea i sestre princeze Charlotte kada je u jednom trenutku počeo izvoditi grimase jer čini se kako mu je cijeli taj protokol bio poprilično dosadan i nezanimljiv. Pokazivao je prstom u okupljenu gomilu i pričao i mrštio se, stavljao prste u uši, pa ga je Kate Middleton morala nekoliko puta opomenuti i smiriti.

Tijekom dana je na Instagramu na službenom profilu princa Williama i Kate Middleton objavljen videokolaž koji prikazuje osmogodišnjeg Georgea, sedmogodišnju Charlotte i četverogodišnjeg Louisa kako pripremaju poslastice u svojoj kuhinji.

"Priprema kolača za lokalnu zajednicu u Cardiffu i za uživanje na uličnoj zabavi platinastog jubileja. Nadamo se da vam se sviđaju!" stoji uz fotografije na kojima odlično raspoloženi mališani miješaju sastojke za slatke kolače, a to je jedno od najopuštenijih i najprivatnijih izdanja u kojima smo ih dosad imali priliku vidjeti.

Maleni prinčevi i princeza ukrali su show i postali glavne zvijezde i ceremonije "Trooping The Color" nakon što su se provozali u kraljevskoj kočiji na početku proslave platinastog jubileja njihove prabake, kraljice Elizabete.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili su se vojvotkinji od Cambridgea i vojvotkinji od Cornwalla dok su sudjelovali na Paradi konjičke garde, a čini se da su u tome stvarno uživali.

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je vrlo elegantno u plavoj haljini s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pozornost privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene