Preslatki mališani!

Osvanula privatna snimka malenih prinčeva Georgea, Louisa i sestre Charlotte, ovakve ih još nismo vidjeli!

Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton Duke and Duchess of Cambridge/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte i princ George Princ Louis Princeza Charlotte Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Kate Middleton, Louis i Charlotte Louis, Charlotte i George Geoarge, Louis i Charlotte Kate Middleton, Louis i Charlotte Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George +13 George, Charlotte i Louis - 5 Galerija

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pripremali su kolače s Kate Middleton, a sve je zabilježno i objavljeno i na društvenim mrežama.

Maleni prinčevi George i Louis i princeza Charlotte pridružili su se svojoj majci Kate Middleton u pripremi kolača za uličnu zabavu u Cardiffu, koja se održava povodom obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Zanimljivo Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Prekrasne fotografije koje su princ William i Kate objavili na Instagramu kao video kolaž, prikazuju 8-godišnjeg Georgea, 7-godišnju Charlotte i 4-godišnjeg Louisa kako pripremaju poslastice u njihovoj kuhinji.

"Priprema kolača za lokalnu zajednicu u Cardiffu i za uživanje na uličnoj zabavi platinastog jubileja. Nadamo se da vam se sviđaju!", stoji uz fotografije na kojima odlično raspoloženi mališani miješaju sastojke za slatke kolače, a to je jedno od najopuštenijih i najprivatnijih izdanja u kojima smo ih imali prilike dosad vidjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Lijepo je vidjeti kako ste djecu uključili u proslavu jubileja", "O Bože, ovo je tako slatko! Najbolji ste", "Preslatki ste, imate najbolje duše", "Baš kad sam pomislila da proslava jubileja ne može biti bolje, izađe ovaj video", dio je komentara koje su dobili.

Maleni prinčevi i princeza ukrali su i show i postali glavne zvijezde ceremonije "Trooping The Color" nakon što su se provozali u kraljevskoj kočiji na početku proslave platinastog jubileja njihove prabake, kraljice Elizabete.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili su se vojvotkinji od Cambridgea i vojvotkinji od Cornwalla dok su sudjelovali na Paradi konjičke garde, a čini se da su u tome stvarno uživali.

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je jako elegantno u plavoj haljini, s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pažnju privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene