Svi bruje o njemu!

Maleni princ Louis nova je zvijezda kraljevske obitelji: Scene u kojima zapričava kraljicu i radi grimase pravi su hit!

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis - 4 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Louis, Charlotte i George Kate Middleton, Louis i Charlotte Kate Middleton, Louis i Charlotte Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Geoarge, Louis i Charlotte George, Charlotte i Louis - 5 George, Charlotte i Louis - 4 George, Charlotte i Louis - 3 +13 George, Charlotte i Louis - 2 Galerija

Princ Louis ukrao je svu pozornost na kraljevskom balkonu tijekom ceremonije Trooping The Color svojim ponašanjem, a zbog grimasa koje je radio opomenula ga je i mama Kate Middleton.

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II., povodom čega se okupila kraljevska obitelj.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Ovom prilikom u London je stigao i princ Harry sa suprugom Meghan Markle i djecom, no oni se nisu pojavili na slavnom balkonu, na kojem su uz kraljicu stali Kate Middleton i princ William s djecom te princ Charles i Camilla.

A iako je Elizabeta trebala biti glavna zvijezda događaja, najviše pozornosti ukrao je princ Louis, najmlađe dijete Williama i Kate.

Četverogodišnjem princu očito je bilo dosadno, pa je radio grimase, zijevao i stalno zapričavao kraljicu, a u jednom trenutku je morala intervenirati i mama Kate, koja nije izgledala baš najzadovoljnije njegovim ponašanjem.

"On je rock zvijezda", "Princ Louis je baš nasmijao", "Izgleda da Kate nije lako s njima", "Imamo novu zvijezdu kraljevske obitelji", neki su od komentara obožavatelja kraljevske obitelji s društvenih mreža.

Njegovi stariji brat i sestra, osmogodišnji George i sedmogodišnja Charlotte, tijekom ceremonije bili su mirni i ozbiljni, a i oni su stalno pogledavali u Louisa.

Britanski mediji pišu kako su se maleni prinčevi i princeza na događaju prvi put susreli sa svojim rođakinjom Lillibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, a vidjeli su i trogodišnjeg Archieja, koji se s Harry i Meghan prije dvije godine preselio u Kaliforniju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene