Simpatične nesuglasice!

Pogledajte preslatki trenutak u kojem je princeza Charlotte pokazala da je prava mala šefica i kojim je osvojila srca nacije!

George, Charlotte i Louis - 1 George, Charlotte i Louis - 1 Afp 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju George, Charlotte i Louis - 5 George, Charlotte i Louis - 3 George, Charlotte i Louis - 4 George, Charlotte i Louis - 2 George, Charlotte i Louis - 1 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 7 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 6 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 5 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 4 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 3 +23 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Galerija

Troje djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, Williama i Kate, George, Charlotte i Louis, plijenilo je pozornost u prvoj kraljevskoj kočiji na ceremoniji ''Trooping the Color''.

Princ George (8), princeza Charlotte (7) i princ Louis (4) pridružili su se vojvotkinji od Cambridgea i vojvotkinji od Cornwalla u vožnji kočijom do Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Charlotte je ukrala pozornost kad je mlađeg brata Louisa pokušala smiriti jer je preentuzijastično mahao okupljenim građanima, a njihove male nesuglasice dokaz su kako su oni vrckava i razigrana djeca čak i u najsvečanijim kraljevskim trenucima.

Na snimci koju je podijelio Daily Mail vidi se kako sedmogodišnjakinja, koja je izgledala elegantno u plavoj haljini s kosom ispletenom u dvije pletenice koje je spajala plava mašnica, moli princa Louisa da prestane mahati dok su se vozili kroz gomilu ljudi, pa je svojom rukom zaustavila njegovu.

Najstarije dijete princa Williama i Kate Middleton, princ George, koji je bio odjeven u odijelo s odgovarajućom plavom kravatom, gledao je kako je izbila manja svađa u kraljevskoj kočiji.

Mali princ Louis u bijelom mornarskom odijelu izgledao je neometan sestrinim upozorenjima i svejedno nastavio mahati.

Malci su ukrali svu pažnju i na balkonu pokraj kraljice i svojih roditelja jer mali Louis baš i nije bio oduševljen bukom aviona povodom ceremonije, a na balkonu se ove godine pojavilo znatno manje članova kraljevske obitelji.

Osim kraljice, na balkonu su bili još samo Charles i Camilla te Kate i William s djecom, dok su ostali članovi obitelji, uključujući Meghan i Harryja, bili unutar Ureda.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 +10 Blanka Vlašić Celebrity Blanka Vlašić objavila video sa suprugom i pokazala kako provode vrijeme u Belgiji: ''Navikavamo se, čini mi se...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp +9 Johnny Depp - 3 Celebrity Rastrošni život Johnnyja Deppa: Čak 14 kuća i 45 luksuznih automobila samo je dio onog na što je spiskao stotine milijuna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene