Dobro se snašli!

Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +7 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 Galerija

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis ukrali su show na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Djeca princa Williama i Kate Middleton postali su glavne zvijezde ceremonije "Trooping The Color" nakon što su se provozali u kraljevskoj kočiji na početku proslave platinastog jubileja njihove prabake, kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili su se vojvotkinji od Cambridgea i vojvotkinji od Cornwalla dok su sudjelovali na Paradi konjičke garde, a čini se da su u tome stvarno uživali. 

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je jako elegantno u plavoj haljini, s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pažnju privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

"Pogledajte ove boje i sve zastave!", poručila im je Kate Middleton kada su se pojavili, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju britanskih medija, mladi prinčevi i princeza danas bi se prvi put trebali sresti sa svojim rođacima Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, i trogodišnjim Archiejem, a koji su iz Kalifornije u London stigli zajedno sa svojim roditeljima, princem Harryjem i Meghan Markle.

Oni bi paradu trebali pratiti s balkona palače i njihovo se pojavljivanje iščekuje s velikim nestrpljenjem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elliot Page Elliot Page Elliot Page +0 Elliot Page Nekad i sad Ovako je izgledao dok je bio žena i nosio haljine, ali tad se nije dobro osjećao, evo kako izgleda kao muškarac!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene