Harry i Meghan navodno žele održati dobre odnose s kraljevskom obitelji, a pojavile su se informacije da kraljicu nisu pitali smiju li svoju kćer nazvati Lilibet, što je njezin nadimak po kojem su je zvali najuži članovi obitelji.

Galerija


Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle nastoje održati dobre odnose s kraljicom Elizabetom, no nimalo ne žale što su detalje života u kraljevskoj palači ispričali u intervjuu s voditeljicom Oprom Winfrey u ožujku ove godine, tvrde izvori bliski paru.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Prije nekoliko mjeseci sve su oštro kritizirali, a Meghan sada jedva čeka ponovni dolazak na dvor, dok Harry prijeti tužbama? Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žele zadržati mir unutar kraljevske obitelji, a informacije o svemu dolaze nakon što je kraljica Elizabeta navodno rekla kako ne namjerava više ignorirati neistine koje kruže o kraljevskoj obitelji. Daily Mail javlja kako će kraljica reagirati na nove tvrdnje ukoliko ih bude, od bilo koga iz njezina bliskog kruga.

"Nije tajna da su Harry i Meghan u ratu s članovima kraljevske obitelji još od prošle godine. Ipak, nakon intervjua zbog kojeg nimalo ne žale kraljevski par želi zadržati dobre odnose s Harryjevom obitelji", ispričao je izvor blizak paru.

Harry i Meghan žele izbjeći da ih kraljica degradira, a najgori mogući scenarij bi im bio da izgube svoje titule.

Još uvijek nije jasno ni jesu li Harry i Meghan pitali kraljicu slaže li se s time da svoju kćer nazovu Lilibet, što je kraljičin nadimak po kojem su je zvali samo najuži ljudi iz njezina života. Prema pisanju britanskih medija, Harry nije pitao kraljicu za dopuštenje, već ju je samo obavijestio kako će nazvati svoju kćer. Što je točno bilo, tek će se saznati.

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Nakon uhićenja naš pjevač donio drastičnu odluku koja je mnoge iznenadila: "Prodajem sve! Prednost imaju tetovirani mafijaši"