Meghan Markle i princ Harry dobili su kćer kojoj su dali ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry objavili su sretnu vijest da je na svijet stiglo njihovo drugo dijete, malena kćer kojoj su odlučili dati ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

Vezani članci Meghan Markle Meghan Markle slavi 40. rođendan: Imala je silne planove koji su redom propadali, evo što joj sve nije pošlo za rukom dok nije upoznala Harryja Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry pristao je na intervju kojim je šokirao svoju obitelj dan nakon što je saznao vijest koja ga je naljutila

Djevojčica teška 3,2 kilograma rođena je u petak u 11.40 sati u bolnici u Santa Barbari, u Kaliforniji. I majka i dijete su zdravi i dobro, potvrdili su u službenoj izjavi i na web stranici, prenosi BBC.

"4. lipnja postali smo blagoslovljeni dolaskom naše kćeri Lili. Ona je više od svega što smo ikada mogli zamisliti, a mi ostajemo zahvalni na ljubavi i molitvama koje smo dobivali sa svih strana svijeta. Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci tijekom ovog vrlo posebnog perioda za našu obitelj", piše u zahvali koju su Meghan i Harry objavili na svojoj službenoj web stranici.

Malenoj su dali ime po kraljici Elizabeti, odnosno njezinom nadimku Lilibet, a počast su odali i Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani i time potvrdili nagađanja obožavatelja kraljevske obitelji.

"S velikom radošću princ Harry i vojvotkinja Meghan objavljuju dobrodošlicu svojoj kćeri Lilibet 'Lili' Diani Mountbatten-Windsor. Majka i dijete su dobro i zdravo, i nalaze se kod kuće", izjavila je njihova glasnogovornica.

Vijest da čekaju drugo dijete par je potvrdio u veljači ove godine,  malenoj sestrici posebno se veselio stariji brati Archie, a mjesec dana kasnije, u intervjuu s Oprom Winfrey otkrili su da čekaju djevojčicu.

"Dobit ćemo djevojčicu, što više od toga možemo tražiti? Ali sada imamo svoju obitelj, nas četvero, naša dva psa i to je sjajno", izjavio je tada Harry.

Inače, Harry je trenutačno šesti u redu za britansko prijestolje, njegov sin Archie sedmi, a Lilibet 'Lili' Diana osma. Njezinim rođenjem kraljica Elizabeta dobila je 11. unuče. 

Ima 50 godina, ali ne odustaje od poluprozirnih badića, poručili su joj da izgleda kao Bondova djevojka

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj