pogledajte taj luksuz

Konačno našli dom Meghan i princ Harry: Kupili vilu za 14,7 milijuna dolara i još su uštedjeli, a okruženi su zvijezdama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi dom Meghan Markle i princa Harryja ima devet spavaćih soba, 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, saunu te gostinjsku kućicu uz jezerce u kojoj bi trebala živjeti njezina majka.

Meghan Markle (39) i princ Harry (35) konačno su pronašli savršenu vilu za sebe i jednogodišnjeg sinčića Archieja

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Supružnici su dosad živjeli u iznajmljenoj vili u Los Angelesu, a sada su su pronašli dom u kalifornijskom naselju Montecitu. Kako pišu strani mediji, Meghan i Harry kupili su vilu za 14,7 milijuna dolara i susjedi su im slavna voditeljica Oprah Winfrey, komičarka Ellen DeGeneres, koja se posljednjih dana brani od optužbi za zlostavljanje, te glumac Rob Lowe i redatelj George Lucas. 

Velebna kuća čak devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, knjižnicu, saunu, kino, vinski podrum i teretanu te garažu u koju stane pet automobila. U blizini vile je i gostinjska kućica koja se nalazi uz jezerce.

Meghan i Harry neće se morati brinuti za privatnost jer se njihov novi dom nalazi na cesti zaštićenoj od znatiželjnih pogleda. Usto, moći će uživati i u predivnom pogledu na ocean i planine, a pri kupnji su dobro prošli i uštedjeli jer je prošli vlasnik platio luksuznu vilu 29 milijuna dolara. Više fotografija novog doma Meghan i Harry pogledajte ovdje. 

Inače, ranije je prijatelj para rekao da će Meghanina majka Doria Ragland živjeti s njima kako bi im pomogla brinuti se za sinčića. Zato im je bilo važno da imaju gostinjsku kućicu da bi Doria imala svoju privatnost. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene