Novi dom Meghan Markle i princa Harryja ima devet spavaćih soba, 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, saunu te gostinjsku kućicu uz jezerce u kojoj bi trebala živjeti njezina majka.

Galerija


Meghan Markle (39) i princ Harry (35) konačno su pronašli savršenu vilu za sebe i jednogodišnjeg sinčića Archieja

Vezani članci Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan iznenada donijeli odluku na koju se čekalo više od godinu dana, stigla je i potvrda iz Buckinghamske palače

Supružnici su dosad živjeli u iznajmljenoj vili u Los Angelesu, a sada su su pronašli dom u kalifornijskom naselju Montecitu. Kako pišu strani mediji, Meghan i Harry kupili su vilu za 14,7 milijuna dolara i susjedi su im slavna voditeljica Oprah Winfrey, komičarka Ellen DeGeneres, koja se posljednjih dana brani od optužbi za zlostavljanje, te glumac Rob Lowe i redatelj George Lucas. 

Velebna kuća čak devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, knjižnicu, saunu, kino, vinski podrum i teretanu te garažu u koju stane pet automobila. U blizini vile je i gostinjska kućica koja se nalazi uz jezerce.

Meghan i Harry neće se morati brinuti za privatnost jer se njihov novi dom nalazi na cesti zaštićenoj od znatiželjnih pogleda. Usto, moći će uživati i u predivnom pogledu na ocean i planine, a pri kupnji su dobro prošli i uštedjeli jer je prošli vlasnik platio luksuznu vilu 29 milijuna dolara. Više fotografija novog doma Meghan i Harry pogledajte ovdje. 

Inače, ranije je prijatelj para rekao da će Meghanina majka Doria Ragland živjeti s njima kako bi im pomogla brinuti se za sinčića. Zato im je bilo važno da imaju gostinjsku kućicu da bi Doria imala svoju privatnost. 

Kći Siniše Vuce prava je ljepotica i bavi se glazbom, a on najavljuje da će postati trap-zvijezda