Baš im ne ide

Meghan i Harry uhvaćeni u izlasku: Javnost razljutili novim gafom, dok princ tuguje jer se u Americi osjeća izgubljeno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry stigli su doktoru u crnom Cadillacu SUV-u koji nije nimalo dobar za okoliš, o čemu oni stalno drže predavanja. Usto, nedavno su putovali i privatnim avionom.

Meghan Markle (38) i princ Harry (35) privlačili su pažnju u golemom autu dok su izlazili iz privatne ordinacije. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Naime, supružnici su u petak bili kod zubara, a za tu priliku obukli su se prilično ležerno. Meghan je nosila lanenu haljinu, šešir, sunčane naočale i balerinke, a Harry je bio u trapericama, majici s kratkim rukavima i tenisicama, dok je na glavi imao kapu. Oboje su nosili zaštitne maske za lice. 

Dio javnosti obrušio se na Meghan i Harryja zbog vozila u kojem su stigli zubaru. Naime, supružnici zagovaraju brigu o okolišu, a stigli su u crnom Cadillacu SUV-u, koji je daleko od toga da je dobar za zrak i mnogo zagađuje. Mnogi su komentirali kako su Meghan i Harry licemjerni jer nemaju električni auto i često putuju privatnim avionom umjesto s ostalim ljudima na redovitim letovima te u isto vrijeme drže predavanja o borbi za planet.

Američki mediji istaknuli su da je taj Cadillac novi gaf za slavni par. Usto, nedavno su u čak 11 dana bili na četiri leta privatnim avionom. Inače, Meghan je prošlog mjeseca prekinula svaku vezu s dobrom prijateljicom, dizajnericom Jessicom Mulroney nakon što je u javnost izašlo da je napala afroameričku influencericu Sashu Exeter. Sasha je objavila poruke u kojima ju je Jessica napadala i vrijeđala jer je ona progovorila o pokretu Black Lives Matter. 

U isto vrijeme, kako piše Tom Quinn, autor biografije "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle", princ Harry osjeća se izgubljeno u Los Angelesu kao što se njegova supruga osjećala u Velikoj Britaniji. 

Prije nego što su se trajno preselili u Ameriku, navodno su supružnici trebali pola vremena provoditi u Londonu, pola u Los Angelesu. No onda su se sa sinom Archiejem odselili na Beverly Hills. 

Quinn kaže kako Harry ne mrzi Los Angeles, nego se muči pronalaženjem uloge za sebe, a istodobno ga je Meghan uvukla u sav svoj metež koji je uvijek bio problem u njihovu odnosu. "Osjeća se pomalo izgubljeno jer sad proživljava ono što je njegova supruga u Velikoj Britaniji", istaknuo je autor kraljevskih biografija. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene