izigrale ih bliske osobe

Meghan i Harry opovrgavaju detalje iz kontroverzne biografije, autori otkrivaju tko im je dao informacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry ističu da nisu dali nikakav intervju za njihovu biografiju i da ih nitko nije kontaktirao.

Dok cure detalji iz još neobjavljene biografije o supružnicima, Meghan Markle (38) i princ Harry (35) oštro ih opovrgavaju

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Naime, oni su se ogradili od knjige "Pronalazak slobode" Omida Scobieja i Carolyn Durand koja izlazi u kolovozu. Meghan i princ Harry ističu da nisu dali nikakav intervju za njihovu biografiju i da ih nitko nije kontaktirao. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuirani i nisu dali doprinos knjizi Pronalazak slobode. Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju", rekao je glasnogovornik para. 

Dok je par ljut zbog biografije o njima, strani mediji pišu o još nekim nepoznatim detaljima iz nje, a novinari koji su ju napisali kažu kako su im informacije dali prijatelji supružnika i da su istinite. Prema pisanju Daily Maila, Meghan i Harry su bili ljubomorni na njegovog brata, princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton jer su njihovi projekti uvijek bili bitniji od njihovih. 

Supružnici se stavljalo u drugi plan jer je navodno ostatak kraljevske obitelji strahovao da će postati popularniji od svih njih, pa i same kraljice Elizabete II. Usto su neki zaposlenici diskriminirali Meghan zbog njene boje kože

Prijatelj glumice je otkrio i kako je ona ispričala da se odrekla cijelog života zbog kraljevske obitelji i onda nije imala izbora nego se maknuti od njih. Također, nakon što je optužena da je kriva za Harryjevu odluku da napusti svoju dužnost i obitelj te je njihov odlazak nazvan prema njoj Megxit ona ne može zamisliti da ikad ima veze s kraljevskom obitelji.

Daily Mail tvrdi i kako je Harry htio hitno razgovarati s bakom, kraljicom Elizabetom II. prošlog Božića o problemima njega i supruge. Zbog toga je doputovao avionom iz Kanade. No zaposlenici, takozvani muškarci u sivim odijelima, su mu onemogućili susret s njom i rekli da ju može tek vidjeti 29. siječnja. Ti isti ljudi su oni koji su najviše strahovali da će princ i Meghan zasjeniti ostale ljude iz kraljevske obitelji. 

Harry se nakon svega toga osjećao nezaštićenim od strane njegove obitelji i bolilo ga je što čuje njihove glasine o njemu da je preosjetljiv. Vjerovao je i da neki dugogodišnji zaposlenici otežavaju život njegovoj supruzi Meghan, ali i supruga njegovog brata Kate Middleton. Naime, ona navodno nakon objavljenih zaruka nije htjela ni pogledati u Markle. 

Ni princ William nije bio uz mlađeg brata. Harry se na događanjima osjećao da ne postoji jer ga je ignorirao. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Muškarci za njom uzdišu, žene joj se dive: Domaća ljepotica u bikiniju istaknula figuru isklesanu plesom

 

 

 


 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene