Princ Harry je voditeljici Opri Winfrey rekao kako ga je obitelj financijski "odsjekla" početkom prošle godine, no godišnja izvješća kraljevske obitelji pokazuju drugačije.

Galerija


Princ Charles je nastavio financirati svoga sina, princa Harryja, i nakon što su on i Meghan Markle odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, piše Daily Mail. Iako je Harry u intervjuu s voditeljicom Oprom Winfrey u ožujku ove godine rekao kako ga je obitelj potpuno financijski "odsjekla", nove tvrdnje govore upravo suprotno.

Vezani članci Meghan Markle - 1 Meghan Markle si je pronašla novi posao, ovoga puta će se okušati u potpuno drugačijoj ulozi! Princ Charles - 2 Načekat će se još za titulu kralja, no prvi potez princa Charlesa mogao bi šokirati velik dio kraljevske obitelji!

Financijski podaci kraljevske obitelji pokazuju kako je princ Charles financirao Harryja i Meghan s računa kuće Clarence namijenjenog uzdržavanju Charlesovih sinova i njihovih obitelji. Harry je s druge strane rekao Opri kako je financijsku podršku obitelji prestao dobivati početkom prošle godine. Otišao je toliko daleko da je istaknuo kako su se on i Meghan nastavili financirati s računa koji mu je majka Diana ostavila u nasljedstvo.

Detalji financiranja su izašli u javnost zbog godišnjih financijskih izvješća koje kuća Clarence i Buckinghamska palača redovito dostavljaju javnosti.

Nedavno je objavljeno kako princ Harry i Meghan Markle pokušavaju održati dobre odnose s kraljicom Elizabetom, no nimalo ne žale što su detalje života u kraljevskoj palači ispričali u intervjuu s voditeljicom Oprom Winfrey. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žele zadržati mir unutar kraljevske obitelji, a informacije o svemu dolaze nakon što je kraljica Elizabeta navodno rekla kako ne namjerava više ignorirati neistine koje kruže o kraljevskoj obitelji.

Harry i Meghan žele izbjeći da ih kraljica degradira, a najgori mogući scenarij bi im bio da izgube svoje titule.

Više mu nije žao što je izvisio s Eura: Utješila ga atraktivna djevojka s kojom dane provodi na luksuznoj jahti

Jedna od najljepših žena na svijetu i bez trunke šminke obara s nogu, zanimljiva poza naglasila je njezino tonirano tijelo