Meghan Markle i princ Harry optuživali su kraljevsku obitelj za ružno ponašanje prema njima, prvenstveno njoj, no sada bi trebala izaći knjiga koja daje viđenje situacije iz druge perspektive.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry mogli bi se uskoro suočiti s novim problemima zbog knjige "Borba braće" Roberta Laceyja u kojoj otkriva dosad nepoznate detalje, piše Daily Mail

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih

Naime, Lacey tvrdi da je Meghan maltretirala kraljevsko osoblje i ponašala se kao holivudska zvijezda, a istovremeno je izigravala žrtvu. Harry se ubrzo počeo ponašati poput nje i moglo ga se čuti da viče na zaposlenike. 

Njegov stariji brat, princ William je primijetio Meghanino neprijateljsko ponašanje i naslutio otpočetka napuštanje monarhije. Navodno je rekao prijatelju da je uvjeren da Markle ima razrađen plan i osjećao se izdano od strane Harryja, a njegova supruga Kate Middleton je bila svjesna čim je upoznala glumicu kakva je. 

William je vidio kako mu Meghan krade voljenog brata i radi probleme jer ne shvaća kako funkcionira kraljevski sustav. "Markle je sebe portretirala kao žrtvu, no ona je bila nasilnica. Ljudi su se osjećali zgaženo zbog nje. Mislili su da je potpuno narcisoidna i sociopatkinja, uglavnom nestabilna osoba", rekao je član osoblja palače Kensignton. 

Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac

Navodno je konačna odluka da Harry i Meghan napuštaju kraljevsku obitelj donešena na njihovom putu u Australiju 2018. Naime, tajnik odgovoran za komunikaciju Jason Knauf je u listopadu 2018. poslao službeni mail princu Williamu i njegovoj supruzi Kate te Markle i princu. Osoblje je već dotad pokrenulo internu šalu pod nazivom "oslobodite Harryja". 

Williamu je optužbe za nasilje potvrdio i njegov privatni tajnik Simon Case i on je odmah nazvao svog brata Harryja. Tijekom poziva su se posvađali i Harry, koji je tada bio u Australiji, poklopio je slušalicu starijem bratu.  

Zanimljivo je da je Harry u intervjuu, koji su on i Meghan, dali Oprah Winfrey, tvrdio da su članovi kraljevske obitelji bili ljubomorni na njegovu suprugu jer joj tako dobro ide s ljudima. Usto je to povezao s ponašanjem prema njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani. 

Glasnogovornik Harryja i Meghan je opovrgnuo tvrdnje o nasilju i rekao je da je par meta pokvarene kampanje. 

I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru