Amy Winehouse nikada se nije oporavila od veze sa Blakeom Fielderom-Civilom, a njezina prijateljica sada je otkrila da su imale nedefiniranu vezu.

Galerija


Tragično preminula pjevačica Amy Winehouse bila je zbunjena svojom seksualnošću, rekla je njezina bliska prijateljica Catriona Gourlay gotovo 10 godina otkako su pjevačicu pronašli mrtvu. Catriona je bila jedna od najbližih prijateljica pokojne Amy, a njih dvije su imale nedefiniranu vezu, no kao su se voljele.

Vezani članci Lu Jakelić - 2 Teška ljubavna priča tragično preminule pjevačice čiju je tugu vjerno dočarala naša glazbenica, a sličnost je nevjerojatna Amy Winehouse Postala dio Kluba 27: Amy Winehouse rušila je rekorde tijekom cijele karijere, a ovo je njezinih 10 najboljih pjesama

"Kada sam imala 20 godina, već sam dugo bila u vezi s djevojkom i bilo mi je jasno tko sam. Amy mi je pisala poruke dok sam spavala u kojima je govorila kako sam lijepa dok spavam. Naša veza je bila jedinstvena, ali nedefinirana. Jako smo se voljele, no ona je zbog toga bila jako zbunjena", ispričala je Catriona u dokumentarcu koji će se sljedećeg tjedna prikazati na BBC-u.

Prisjetila se i šale koju je Amy u jednom intervjuu rekla za sebe. "Nisam gej dok ne popijem četiri sambuke", rekla je pjevačica onda.

Amy je imala samo 27 godina kada je tragično preminula 23. srpnja 2011. od posljedica trovanja alkoholom. Njezina najpoznatija veza je ona s Blakeom Fielderom-Civilom, tijekom koje su često punili medijske stupce brojnim ispadima.

Zaruke su objavili 2007. godine, no skandali su se samo redali. Mediji su bili prepuni Amynih fotki na kojima je prekrivena modricama, često su se svađali, no svejedno su stali pred oltar nakon nekoliko mjeseci. Sredinom iste godine pjevačica je završila u bolnici jer je uzela mješavinu heroina, kokaina i ekstazija odjednom te su joj morali ispumpati želudac.

Samovoljno je otišla u centar za odvikavanje, gdje je shvatila koliko je toksičan njezin brak s Blakeom. Priznala mu je da ga je prevarila s glumcem Joshom Bowmanom, a čim je prekinula rehabilitaciju, Blake je zatražio razvod. Amy se nikada od toga nije oporavila.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Iva Šarić pokazala goli trbuh 3 mjeseca nakon poroda, pa sve ostavila u nevjerici: "Lažeš da ovako izgledaš!"