proslavila bi rođendan

Postala dio Kluba 27: Amy Winehouse rušila je rekorde tijekom cijele karijere, a ovo je njezinih 10 najboljih pjesama

Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Profimeda 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) +0 Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Galerija

Amy Winehouse se u svijet glazbe probila s tek 16 godina, a sve do smrti rušila je rekorde.

Talentirana pjevačica Amy Winehouse čija je smrt 2011. godine šokirala svijet danas bi proslavila 37. rođendan. U svijet glazbe probila se s tek 16 godina, a tijekom karijere rušila je rekorde diljem svijeta. Osvojila je pet Grammyja, a medijske stupce je punila i svojim ljubavnim životom.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Njezina veza turbulentna veza s Blakeom Fielderom-Civilom započela je 2005. godine, a pjevačica je njegovo ime tetovirala i na prsima. Upravo on ju je uveo u svijet teških droga iz kojeg se nikada nije vratila.

Amy su pronašli mrtvu 23. srpnja 2011. godine, a kasnije je potvrđeno kako je preminula zbog slučajnog trovanja alkoholom. Postala je dio Kluba 27, no njezina glazba i dalje je u vrhu top-lista te je i nakon smrti dobivala nagrade. Ovo su njezine najpopularnije pjesme.

"You Know I'm No Good"

"Tears Dry On Their Own"

"Love Is A Losing Game"

"Stronger Than Me"

"Rehab"

"Valerie"

"Back to Black"

"Me & Mr Jones"

"Take the Box"

"In My Bed"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene