ovo ne želite propustiti!

Svjetski poznati Brazilac priredio predivnu posvetu ljubavi supruzi Hrvatici i njihovom prvom spoju!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 Pedro Soltz, Iris Cekuš i njihova kći Lara - 1 Pedro Soltz, Iris Cekuš i njihova kći Lara - 2 Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz Pedro Soltz Valentina Walme i Pedro Soltz - 5 Valentina Walme i Pedro Soltz - 4 +11 Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Galerija

Pedro Soltz je u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nastup posvetio supruzi Iris Cekuš i njihovom prvom susretu u Italiji. Supruga i kći Lara pridružile su mu se na pozornici.

Pedro Soltz i Valentina Walme u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su quickstep. 

Pogledaj i ovo Valentina Walme Nije bilo lako... Naša najseksi plesačica u kostimiću s prorezima do bokova sve je očarala, a njezin partner otkrio je zašto mu je bilo teško

Zgodni Brazilac nastup je posvetio supruzi, manekenki i voditeljici Iris Cekuš, a prisjetio se njihova prvog susreta u Italiji.

"Ja kad sam svoju ženu vidio, odmah sam se zaljubio", rekao je. 

Nastup je najavio i romantičnim videom na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Pedro je ranije za DNVENIK.HR ispričao kako je iz Brazila završio u Italiji.

"Ja sam otišao iz Brazila već s 19 godina i živio sam stvarno posvuda, Italija, Francuska, New York, LA, Južna Afrika, Španjolska, Njemačka, Turska... U jednom trenutku sam se i vratio u Brazil kako bih završio fakultet, no vrlo brzo nakon toga sam svoj život opet preselio u Europu, točnije u Italiju, gdje sam i upoznao Iris", prisjetio se.

"Nas dvoje smo dugo vremena živjeli i radili u Italiji, gdje se rodila i naša kćer, i u Hrvatsku smo došli bez nekih planova o ostajanju. Taj dio se dogodio vrlo spontano i jako smo sretni što smo baš u vrijeme pandemije imali priliku biti ovdje. Hrvatska je predivna i ja ju smatram svojim domom jer iako nigdje nije lako biti stranac, ovdje sam vrlo brzo stekao jako dobre prijatelje koji su me odlično prihvatili i napravili da se baš osjećam kao doma. Brazil mi uvijek fali i neki planovi postoje da provodimo više vremena tamo, no situacija s pandemijom, a i sudjelovanje u showu 'Ples sa zvijezdama' su te planove malo prolongirali i stavili na čekanje", dodao je.

Pedro i Iris u braku su šest godina i zajedno imaju kći Laru.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Žiri showa Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +21 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec u ultrakratkoj haljini pokazala vitke noge, a ispod golemog volana provirili su i seksi detalji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene