Kate Middleton probudila se u nedjelju kao prava heroina nakon što su se svi raspisali da je upravo ona zaslužna što su se William i Harry pomirili.

Galerija


Dan nakon sprovoda princa Philipa cijela Velika Britanija bruji o jednom posebnom trenutku koji se zbio nakon samoga obreda. Nakon što se više od godine dana princ William i princ Harry nisu vidjeli, po odlasku iz kapele sv. Jurja su zajedno šetali prema dvorcu Windsor te su ležerno razgovarali. Mnogi se slažu i kako bi njihov djed bio posebno ponosan zbog toga.

Vezani članci Princeza Charlotte i Kate Middleton Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih

Samo je nekoliko tjedana prošlo od intervjua koji su Harry i Meghan dali voditeljici Opri Winfrey, a u kojem su iznijeli brojne detalje o svom kraljevskom životu. Princ William nije krio koliko je uzrujan zbog toga da je otvoreno rekao svoj stav. Unatoč svemu, prinčevi su se izgleda pomirili, a ključnu ulogu u tome imala je Williamova supruga, Kate Middleton.

Nakon izlaska iz kapele, William je razgovarao s dekanom Windsora, Davidom Connerom, dok je Harry pričao s Kate odmah iza njega. Stariji princ se okrenuo kako bi nešto pitao Kate te su nastavili šetati skupa s Harryjem, a Kate u tom trenutku usporila i ostavila braću da na miru porazgovaraju. Komentari na društvenim mrežama nakon tog se trenutka samo nižu, a brojni Britanci smatraju kako je Kate pomirila braću samim time što je točno znala što radi i napravila pravi potez.

Kako bi dešifrirali temu razgovora Williama i Harryja, Daily Mail je u pomoć pozvao i stručnjake. Judi James, stručnjakinja za govor tijela, istaknula je kako su braća prirodno i ležerno razgovarala, što smatra sjajnim pomakom u njihovu odnosu. Naglasila je i kako je Kate Middleton sjajno procijenila situaciju.

Ranije u subotu, 38-godišnji William i 36-godišnji Harry skupa s još šestoricom najužih članova britanske kraljevske obitelji su hodali iza lijesa svoga djeda.

Braća su se posljednjih godinu dana udaljila, a mnogi ne kriju sumnju da iza toga stoji Meghan Markle, koja nije bila na sprovodu princa Philipa zbog trudnoće. Liječnici su joj preporučili da se čuva te da ne ide na let dug 10 sati, a sprovod je poput ostatka svijeta gledala iz topline svoga doma.

Poznato je tko je zahtijevao da Harry i William na djedovom sprovodu budu razdvojeni, sve dok tenzije nisu splasnule

Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća