Naya Rivera nestala je prije tjedan dana na jezeru Piru, gdje je došla sa svojim sinom (4). Mališana su pronašli na brodu, a za njom su tragali pet dana.

Galerija


Kalifornijske vlasti objavile su nakon obdukcije tijela tragično preminule zvijezde serije "Glee" da je smrt Naye Rivere nesreća.

Vezani članci Naya Rivera Sestra tragično preminule glumice uselila k njezinom bivšem mužu, mnogi to smatraju čudnim Naya Rivera Na posljednji počinak ispratili glumicu koja je stradala u strašnoj tragediji, otkrili i sve okolnosti njezine smrti

Glumica se slučajno utopila, a još ranije objavljeno je kako je Naya imala dovoljno snage da spasi sina Joseyja, no za sebe je nije imala dovoljno. Policija je istaknula kako se ne radi o ubojstvu ni samoubojstvu, već o strašnoj nesreći.

33-godišnja Rivera nestala je prije tjedan dana dok je sa četverogodišnjim sinom bila na izletu na jezeru Piru. Mališana su pronašli na brodu kako spava te je na sebi imao spasilački prsluk, no njegovoj majci nije bilo ni traga.

Petodnevna potraga tužno je završila, a u ponedjeljak je policija pronašla njezino tijelo. Dječak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, vidio je da je ona nestala u vodi.

Kod jezera Pira su se u ponedjeljak okupili neki članovi ekipe iz serije "Glee", a pojavio se i bivši muž Naye Rivere, Ryan Dorsey, s kojim je dobila sina Joseyja. Došao je u pratnji Nayina oca Georgea Rivere. Poslije tragedije koja je Kaliforniju zavila u crno građani su pokrenuli peticiju da se zabrani kupanje u jezeru u kojem se Naya utopila.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe