Naya Rivera i Ryan Dorsey imaju zajedničko skrbništvo nad sinom, a on je istaknuo kako nije znao za njezine planove i posjet jezeru na kojem je nestala.

Galerija


Slomljeni bivši suprug nestale glumice Naye Rivere, Ryan Dorsey, prvi put se pojavio u javnosti nakon tragedije koja je pogodila obitelj.

Vezani članci Sharon Tate i Roman Polanski Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost Naya Rivera Otkrivaju se detalji o tragičnoj smrti glumice: Priča njezina sina tjera suze na oči, evo što je rekao policiji

Sa četverogodišnjim sinom kojeg je policija pronašla kako sam čeka majku na brodu s kojeg je ona nestala posjetio je dom Nayine sestre, manekenke Nickayle Rivere u Kaliforniji.

Dorsey nije htio odgovarati na upite novinara te je istaknuo kako je trenutačno previše zabrinut da bi išta komentirao, piše Daily Mail. Izvori bliski bivšem suprugu glumice ističu kako on nije znao ništa o njezinim planovima da sina Joseyja odvede na jezero Piru. Čim je čuo što se dogodilo, otišao je na mjesto nesreće. S bivšom suprugom ima zajedničko skrbništvo nad sinom.

"Okolnosti su stravične i svi se nadamo najboljem. Naya nije Ryanu spominjala svoje planove jer nisu bili u takvom odnosu, no on je slomljen zbog svega što se događa", ispričali su Ryanovi prijatelji medijima.

Policija i dalje traga za nestalom glumicom, a sve su uvjereniji da se utopila. Njezini prijatelji i obitelj pozivaju sve da ne prestaju tražiti dok je ne pronađu, a svi se nadaju kako će se uskoro vratiti kući. Njezin sin s kojim je bila na jezeru rekao je policajcima kako je mama skočila u jezero te se nije više vratila.

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada se Naya ukrcala u brod sa sinčićem. Lokalne vlasti upozorile su kako je potraga za nestalom glumicom veoma kompleksna, a boje se da njezino tijelo neće nikada pronaći.

Četiri mjeseca nakon poroda uskočila u badić koji je istaknuo njezine obline, kaže da će samo njega i nositi ubuduće