Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su se vjenčali u krugu obitelji, a neobično je bilo što nema njezinog oca, princa Andrewa na dosadašnjim fotografijama.

Galerija


Iz Buckinghamske palače su objavili u nedjelju još dvije fotografije s tajnog vjenčanja princeze Beatrice (31) i Edoarda Mapellija Mozzija (37). 

Vezani članci Kraljica Elizabeta II i princ Philip Britance posebno razbjesnila jedna stvar oko izvještavanja o smrti princa Philipa, poslali su preko 100 tisuća pritužbi Kraljica Elizabeta II. i princ Philip - 1 Rijetka fotografija spontanog trenutka kraljice i princa Philipa postala viralna, a okolnosti njezina nastanka su jako simpatične

Par je u petak na malenoj, privatnoj ceremoniji u dvorcu Windosor izrekao sudbonosno da. "Njezina kraljevska visost princeza Beatrice od Yorka i gospodin Mapelli Mozzi su dirnuti lijepim željama koje su primili nakon vjenčanja i sa zadovoljstvom su podijelili dvije dodatne fotografije s njihovog posebnog dana", istaknuli su iz Buckinghamske palače. 

Dodali su kako su Beatrice i Edoardo pozirali kod Kraljevske lože u Windsor Great Parku u Berkshireu. Iz palače su ranije podijelili fotografije na kojima su supružnici sami, ali i s princezinom bakom i djedom, kraljicom Elizabetom II. i njezinim mužem, princem Philipom. 

Nova objava je potaknula javnost na pitanje gdje je Beatricein otac, princ Andrew i zašto ga nema na slikama. Naime, kako su izvijestili ranije iz Buckinghamske palače, na ceremoniji su osim kraljice i njenog muža, bili i princezni roditelji te Edoardova obitelj. 

Neki tvrde da je to možda svojevrsna poruka princu Andrewu zbog čijeg je seksualnog skandala dvaput odgođeno vjenčanje dok je jednom to učinjeno zbog pandemije koronavirusa. Beatrice i Edoardo su se prvotno trebali vjenčati u svibnju. 

Inače, javnost je iznenadio još jedan detalj s vjenčanja. Kraljica Elizabeta je dala unuci Beatrice da nosi njezinu tijaru koju je ona imala na svom vjenčanju za Philipa 1947., a riječ je o obiteljskom nasljeđu koje je pripadalo kraljici Mariji koja je vladala u 16. stoljeću. 

TV zvijezdu pronašli mrtvu na krevetu luksuznog hotela, misteriozni muškarac s kojim je bila nestao je