Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi trebali su se vjenčati 29. svibnja ove godine, no vjenčanje su otkazali zbog pandemije.

Galerija


Kraljevsko vjenčanje princeze Beatrice i Edoarda Mapellija Mozzija službeno je otkazano zbog pandemije koronavirusa.

Vezani članci Vjenčanje princeze Beatrice Princeza napravila nešto što nitko u kraljevskoj obitelji nije u 235 godina, objavljeni su svi detalji s vjenčanja Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Majku svog djeteta i bivšu zaručnicu ovaj je tajkun ostavio slomljena srca, a sada se ženi princezom

31-godišnja unuka kraljice Elizabete i njezin 37-godišnji zaručnik trebali su se vjenčati 29. svibnja ove godine, no do daljnjeg su odgodili planove, piše Daily Mail.

"Trenutačno ne planiraju promijeniti dvoranu, niti pozvati više ljudi. Zapravo uopće ne razmišljaju o vjenčanju u ovom trenutku. Doći će vrijeme kada će početi ponovno planirati svoj veliki dan, no još za to nisu prilike", rekao je glasnogovornik.

Buckinghamska palača je još ranije objavila kako je primanje planirano u njihovim vrtovima otkazano. Par nije nikada poslao ni pozivnice za vjenčanje jer se točno kada su to planiralo počeo širiti virus i situacija je bila neizvjesna.

Povukla se iz glume i tajila trudnoću u 48. godini, a sad je prvi put progovorila o majčinstvu